Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 4
pseudoprime

[BUG] Coordinate zeroes on compass

Recommended Posts

I have been having a problem where the coordinates jump to all zeroes in compass view, but strangely I am shown as 1.2 miles away from the cache. It is not a problem in map view, or other apps.

 

Image of problem

Share this post


Link to post

I checked today's update, and while sitting still the compass shows zeroes for my current location, but as soon as I start moving it updates to proper coordinates.

Share this post


Link to post

Thanks for reporting the issue. I have entered a bug in our system to track it and we will investigate soon.

Share this post


Link to post

A week or so ago mine would just be stuck on the zeros for current location, and 1.2 mi from cache, so I have had to navigate from the little line that shows up when you are on the map page. Last week the compass started reacting, but got extremely jumpy, so that you couldn't even use it. Back to the map page and the little line, which worked fine. Other apps had no issues (such as Map my Hike), and functioned just fine using GPS. Compass was better today. Maybe it has been fixed?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 4

×