Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 6
GordEtob

Can't view cache pages with IE

Recommended Posts

FYI: i opened a case at the Help Center

I received a reply but enabling compatibilty view does not solve the issue ...

Hello danny

 

- Thank you for contacting us about Wherigo.

 

We have identified compatibility issues between Internet Explorer and Wherigo.com and Geocaching.com. We're working to address these issues, but in the meantime you can take some steps to ensure you have the optimal view of our site through IE.

  1. Go to your Tools menu
  2. Click "Compatibility View Settings" and insert Wherigo.com and/or Geocaching.com under "Add this Website"
  3. Click "Add"
  4. Click "Close"

Please also clear your browser cache and cookies. Alternatively, you canaccess the website through a different browser.

 

For more information, please check out the Wherigo forums.These forums are monitored and can usually provide you with the best support.

 

Please let me know if I can help you with anything else.

 

Janelle

Geocaching Community Manager

 

Share this post


Link to post

FYI: i opened a case at the Help Center

I received a reply but enabling compatibilty view does not solve the issue ...

Hello danny

 

- Thank you for contacting us about Wherigo.

 

We have identified compatibility issues between Internet Explorer and Wherigo.com and Geocaching.com. We're working to address these issues, but in the meantime you can take some steps to ensure you have the optimal view of our site through IE.

  1. Go to your Tools menu
  2. Click "Compatibility View Settings" and insert Wherigo.com and/or Geocaching.com under "Add this Website"
  3. Click "Add"
  4. Click "Close"

Please also clear your browser cache and cookies. Alternatively, you canaccess the website through a different browser.

 

For more information, please check out the Wherigo forums.These forums are monitored and can usually provide you with the best support.

 

Please let me know if I can help you with anything else.

 

Janelle

Geocaching Community Manager

 

 

Why don't they put experts on this issue instead of letting Janelle post irrelevant stuff?

 

Having a script caught in an endless loop is no compatibility issue. It is bad programming.

Share this post


Link to post

FYI: i opened a case at the Help Center

I received a reply but enabling compatibilty view does not solve the issue ...

Hello danny

 

- Thank you for contacting us about Wherigo.

 

We have identified compatibility issues between Internet Explorer and Wherigo.com and Geocaching.com. We're working to address these issues, but in the meantime you can take some steps to ensure you have the optimal view of our site through IE.

  1. Go to your Tools menu
  2. Click "Compatibility View Settings" and insert Wherigo.com and/or Geocaching.com under "Add this Website"
  3. Click "Add"
  4. Click "Close"

Please also clear your browser cache and cookies. Alternatively, you canaccess the website through a different browser.

 

For more information, please check out the Wherigo forums.These forums are monitored and can usually provide you with the best support.

 

Please let me know if I can help you with anything else.

 

Janelle

Geocaching Community Manager

 

 

Why don't they put experts on this issue instead of letting Janelle post irrelevant stuff?

 

Having a script caught in an endless loop is no compatibility issue. It is bad programming.

 

Same problem here! I was away for the weekend without wifi, just discovered this problem yesterday. The latest temporary fix that they sent to Danny above, did nothing. Yes, get us professional tech help ASAP.

Edited by robinjune&hubb

Share this post


Link to post

FYI: i opened a case at the Help Center

I received a reply but enabling compatibilty view does not solve the issue ...

Hello danny

 

- Thank you for contacting us about Wherigo.

 

We have identified compatibility issues between Internet Explorer and Wherigo.com and Geocaching.com. We're working to address these issues, but in the meantime you can take some steps to ensure you have the optimal view of our site through IE.

  1. Go to your Tools menu
  2. Click "Compatibility View Settings" and insert Wherigo.com and/or Geocaching.com under "Add this Website"
  3. Click "Add"
  4. Click "Close"

Please also clear your browser cache and cookies. Alternatively, you canaccess the website through a different browser.

 

For more information, please check out the Wherigo forums.These forums are monitored and can usually provide you with the best support.

 

Please let me know if I can help you with anything else.

 

Janelle

Geocaching Community Manager

 

I received the exact same thing. I then restated the question in my reply, and received another answer just now. Yes, they are working on it. I guess it's a problem with ad servers vs. GS servers, so it's taking time to iron out, but there's no official info about that.

 

And they meant to say that the problem is in happening both on Wherigo.com and Geocaching.com. The posted steps are general ways to get IE working (and also, "try a different browser" is good advice for troubleshooting). The steps don't fix the "long-running script", but if your browser cache is all bogged down, clearing out Temp files could theoretically cause the browser to wake sooner so you can stop the script.

 

Open a cache page, click nothing and wait, then when IE wakes, stop that script from the Esc "X" (pictured in my previous reply), or in the popup banner, and the page works normally, until the next time you load one.

 

It's also cool to learn that GS actively monitors the Wherigo forums. :ph34r:

Edited by kunarion

Share this post


Link to post

I have got the same problem: it hangs in a script.

Appears to be in the 'modernizer' script, but can

be elsewhere.

 

It's on Internet Explorer, Windows 8.1

No probs on Firefox.

 

It's the same problem on Android, built-in browser and Chrome.

No problem for me on Android's browser.

Share this post


Link to post

I've been having the same issue for the past four days. It's been frustrating!

Share this post


Link to post

Safari pages not loading correctly since Friday.

 

I have also opened a case in the Help Centre.

Share this post


Link to post

Safari pages not loading correctly since Friday.

 

I have also opened a case in the Help Centre.

Share this post


Link to post

I also noticed today that the trackables pages do the same thing as the Cache pages.

Share this post


Link to post

I agree with suzpig and sparkie. Edge, IE11, Chrome and Edge on my Windows Phone are all functioning correctly now. Thanks Groundspeak.

Share this post


Link to post

Starting on Friday (July 8), I have not been able to view individual cache pages on geocaching.com. I can look at the home page, my profile, forums, etc. but when I try to look at an individual cache, I only get part of the page, or else I get "Geocaching.com is not responding due to a long-running script". The page just hangs then.

This occurs when I use I.E. (I'm using I.E. 11). I tried using CHROME to access geocaching, and everything works fine from there. Is there a problem with geocaching that needs fixing when I.E. is used?

I'm getting the same thing at times. The cache page freezes, the cursor does its usual sit-n-spin while the page loads for a while, then the "long-running script" message appears. It's happening today with Pipe Dreams (just as an example). Stop the script, wait for the page to re-load, and sometimes it's OK. I'm trying it just now, and it's stuck at a blank browser screen. I have to get Windows to shut down IE11 for me.

 

I've changed no setting since it started (I guess on the 8th). It's probably one of those things that will clear up automagically. :ph34r:

 

I am having same issue as everyone. Edge Win 10 doesn't recognize Garmin at all. No plugin use. Same with Chrome and Garmin. Very disconcerting. I have relied on IE in order to download caches to my Garmin GPSMAP 62 and 62st. There is a workaround I'll have to use until IE 11 and Win 10 get it together. Dang.

Share this post


Link to post

Thank you all for reporting this issue with Internet Explorer and the mysterious "long-running script".

 

The engineers deployed a FIX recently. Hopefully it will help to resolve the issue and help you return to geocaching!

 

Cindy / Frau Potter

Geocaching HQ

Share this post


Link to post

Thank you all for reporting this issue with Internet Explorer and the mysterious "long-running script".

 

The engineers deployed a FIX recently. Hopefully it will help to resolve the issue and help you return to geocaching!

 

Cindy / Frau Potter

Geocaching HQ

Share this post


Link to post

Yes, it's working now. Thank you! That took almost a week. It must have been a lot of work to fix.

Share this post


Link to post

Thank you all for reporting this issue with Internet Explorer and the mysterious "long-running script".

 

The engineers deployed a FIX recently. Hopefully it will help to resolve the issue and help you return to geocaching!

 

Cindy / Frau Potter

Geocaching HQ

 

Thanks Cindy! I confirm that this problem is gone today.

 

Scott

Share this post


Link to post

Thank you all for reporting this issue with Internet Explorer and the mysterious "long-running script".

 

The engineers deployed a FIX recently. Hopefully it will help to resolve the issue and help you return to geocaching!

 

Cindy / Frau Potter

Geocaching HQ

 

It is not fixed in the netherlands. I stille experiencing the problem. Refreshing the pages do not help

Share this post


Link to post

The problem appears to have returned! For a few hours I could view cache pages with no errors. Now the "long running script" error is back.

Share this post


Link to post

Oh, this is bad news! I will alert the engineers. If other people are experiencing the same errors, please let us know if it's just the cache details page or any other page. Thanks!

Share this post


Link to post

Worked fine yesterday afternoon, and today it's broke again, already.

 

Long running script...

 

Thanks,

Share this post


Link to post

Arghhh! And I can confirm that it was working briefly...very briefly...but the issue seems even worse now. The page freezes up when I try stopping the script.

Share this post


Link to post

It was gone and it's back now for me too. I "witnessed" it: I loaded a cache page find, posted a log, clicked the cache page link in a log, and it hanged.

 

It seems to be confined to cache pages.

Share this post


Link to post

Thanks for all the reports. We have reproduced the problem and the engineers are working on a solution.

 

Cindy / Frau Potter

Share this post


Link to post

Same thing in Germany. Hello, Geocaching.com, can you fix it? Thanks a lot in advance.

It's easy to say "Don't use IE" but Chrome doesn't support the plugin for my Garmin GPS Map64 to download caches. So, my work-around is to use Chrome to view caches and to use IE to download from Geocache Map page/click on cache for the popup synopsis.

Share this post


Link to post

Thanks again for your patience.

 

The issue should now be FIXED. Hopefully the gremlins won't visit us again. dry.gif

 

Cindy / Frau Potter

Share this post


Link to post

It's fixed the cache pages for me now, but now if I try and send a message it hangs and won't load more than half the page. Not sure if it's related...

Share this post


Link to post

Got the long running script problem again. Is it just me?

I have to use IE to download to my GPS.

It's getting very frustrating as I'm trying to get ready for next weeks UK mega.

 

Should add that it's popping up when I try and log in or load a map of my local area.

Edited by Bean & Sprout

Share this post


Link to post

Is anyone else getting the same problems as me at all?

 

In IE if I go to geocaching.com it simply won't load and I can't log in.

Eventually it comes up with long running script.

I can get around it by copying and pasting a web link to a specific cache, but if I try and 'view larger map' it won't load the map either.

It's making it impossible to load caches from a new area as I HAVE to use IE for my garmin to allow me to download them.

 

Is anyone at GS looking into this please. I posted a few days ago and it is still broken.

I don't have a smart phone so it is making it impossibly difficult for me to load caches ahead of my trip to the Wales mega and I have no way of downloading caches once I've gone :(

 

Can anyone tell me how to report this to GS please.

Share this post


Link to post

Is anyone else getting the same problems as me at all?

 

In IE if I go to geocaching.com it simply won't load and I can't log in.

Eventually it comes up with long running script.

 

- snip -

 

Can anyone tell me how to report this to GS please.

Still working fine for me, and I'd think if it wasn't for others, they'd be right back here. :)

But, you can report your issue to Groundspeak in the Help Center.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 6

×
×
  • Create New...