Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
heroj_ulice

Helsinki Event

Recommended Posts

Daklem, bili smo na eventu u Finskoj, ali prije nego što nastavite čitati, prvi dio Respect dijela na wiki travelu http://wikitravel.org/en/Finland :) - dvije priče :)

 

Na event smo stigli zajedno kad i organizator (tip iz UK, imun na brexit provokacije :'( iako smo pokušali) sa svojom Finish cohosticom. Uz lagano čavrljanje s njim naručili smo piće, kad su i Finci počeli dolaziti. Sjedaju okolo za stol, uzimaju piće, smješkaju se gledaju zainteresirano i - šute :) Nas 15tak sjedi u potpunoj tišini, mi pokušavamo započeti razgovor, oni samo nešto promrmljaju i okrenu glavu... Dakle, 15 ljudi sjedi za stolom u tišini - možeš nožem rezati atmosferu. Oni uživaju jer su na eventu i piju, Maja u kulturnom šoku a ja uživam i umirem od smijeha :)

Dečko pored nas nas gleda drži kontakt očima i tijelom - ono ja bih pričao ali mi je malo neugodno - i svaki puta kad mu se obratimo nešto promrmlja i okrene se na drugu stranu :D:D

Dolazi još Finaca, jedna gospođa čak i započinje razgovor s drugima dok se upisuje u log, a zatim sjeda i čita novine :)

Nakon što smo rekli da smo iz Hrvatske jedna cura je pitala: "Iz Hrvatske ste?", klimnula na naše da - i ušutila :); to je bio jedini tren kad nam se netko obratio. Tu i tamo su čavrljali jedan s drugim i to samo u paru...

Vrhunac je bio kada smo pitali tko dolazi na megu u Tallinn (2 sata vožnje trajektom) - sve su ispod glasa rekli "Ne" i okrenuli pogled na drugu stranu ..

Čitam logove sad i svima je bilo super :):):):):)

 

Jedan od najgenijalnijih evenata ikada :)

Share this post


Link to post

Kao što kaže wiki priča:

Jeste li vi došli na GC event ili pričati? :lol:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

×