+heroj_ulice Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Daklem, bili smo na eventu u Finskoj, ali prije nego što nastavite čitati, prvi dio Respect dijela na wiki travelu http://wikitravel.org/en/Finland - dvije priče Na event smo stigli zajedno kad i organizator (tip iz UK, imun na brexit provokacije :'( iako smo pokušali) sa svojom Finish cohosticom. Uz lagano čavrljanje s njim naručili smo piće, kad su i Finci počeli dolaziti. Sjedaju okolo za stol, uzimaju piće, smješkaju se gledaju zainteresirano i - šute Nas 15tak sjedi u potpunoj tišini, mi pokušavamo započeti razgovor, oni samo nešto promrmljaju i okrenu glavu... Dakle, 15 ljudi sjedi za stolom u tišini - možeš nožem rezati atmosferu. Oni uživaju jer su na eventu i piju, Maja u kulturnom šoku a ja uživam i umirem od smijeha Dečko pored nas nas gleda drži kontakt očima i tijelom - ono ja bih pričao ali mi je malo neugodno - i svaki puta kad mu se obratimo nešto promrmlja i okrene se na drugu stranu :D Dolazi još Finaca, jedna gospođa čak i započinje razgovor s drugima dok se upisuje u log, a zatim sjeda i čita novine Nakon što smo rekli da smo iz Hrvatske jedna cura je pitala: "Iz Hrvatske ste?", klimnula na naše da - i ušutila ; to je bio jedini tren kad nam se netko obratio. Tu i tamo su čavrljali jedan s drugim i to samo u paru... Vrhunac je bio kada smo pitali tko dolazi na megu u Tallinn (2 sata vožnje trajektom) - sve su ispod glasa rekli "Ne" i okrenuli pogled na drugu stranu .. Čitam logove sad i svima je bilo super :):) Jedan od najgenijalnijih evenata ikada Quote Link to comment
+therewolf Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Kao što kaže wiki priča: Jeste li vi došli na GC event ili pričati? Quote Link to comment
Recommended Posts