Jump to content

Helsinki Event


heroj_ulice

Recommended Posts

Daklem, bili smo na eventu u Finskoj, ali prije nego što nastavite čitati, prvi dio Respect dijela na wiki travelu http://wikitravel.org/en/Finland :) - dvije priče :)

 

Na event smo stigli zajedno kad i organizator (tip iz UK, imun na brexit provokacije :'( iako smo pokušali) sa svojom Finish cohosticom. Uz lagano čavrljanje s njim naručili smo piće, kad su i Finci počeli dolaziti. Sjedaju okolo za stol, uzimaju piće, smješkaju se gledaju zainteresirano i - šute :) Nas 15tak sjedi u potpunoj tišini, mi pokušavamo započeti razgovor, oni samo nešto promrmljaju i okrenu glavu... Dakle, 15 ljudi sjedi za stolom u tišini - možeš nožem rezati atmosferu. Oni uživaju jer su na eventu i piju, Maja u kulturnom šoku a ja uživam i umirem od smijeha :)

Dečko pored nas nas gleda drži kontakt očima i tijelom - ono ja bih pričao ali mi je malo neugodno - i svaki puta kad mu se obratimo nešto promrmlja i okrene se na drugu stranu :D:D

Dolazi još Finaca, jedna gospođa čak i započinje razgovor s drugima dok se upisuje u log, a zatim sjeda i čita novine :)

Nakon što smo rekli da smo iz Hrvatske jedna cura je pitala: "Iz Hrvatske ste?", klimnula na naše da - i ušutila :); to je bio jedini tren kad nam se netko obratio. Tu i tamo su čavrljali jedan s drugim i to samo u paru...

Vrhunac je bio kada smo pitali tko dolazi na megu u Tallinn (2 sata vožnje trajektom) - sve su ispod glasa rekli "Ne" i okrenuli pogled na drugu stranu ..

Čitam logove sad i svima je bilo super :):):):):)

 

Jedan od najgenijalnijih evenata ikada :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...