Eva&Wilq Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Hey, Chciałbym wam pokazać pierwszy z serii poradników jak zrobić daną skrzynkę w dzisiejszym filmie "Ślimak" Proszę o opinie pod filmem jeśli będzie odzew będę bardziej zmotywowany żeby częściej Quote
+geo.olga.poland Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Fajny film! Chętnie obejrzę więcej Sama kiedyś zainstalowałam taką skrzyneczkę ze ślimakiem i niestety miałam z nią problem. W ciągu pierwszego miesiąca kilka razy znalazłam pojemnik wyciągnięty z dziupli - podejrzewam jakiegoś ptaka albo gryzonia, który myślał, że to jedzenie. Póki co zamieniłam pojemnik na inny i zastanawiam się nad dociążeniem tego "ślimaczego". pzdr! Quote
+ochkarol Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Z winniczka to kazdy gupi potrafi. Pokaz jak zrobic z pomrowikowatych. Quote
+dadoskawina Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Z winniczka to kazdy gupi potrafi. Pokaz jak zrobic z pomrowikowatych. Przyjedź i sam zobacz https://www.geocaching.com/geocache/GC5Q55P_ponure-pomrowy Quote
+ochkarol Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 A dziekuje. Bylem kiedys w tamtych terenach, zachecany entuzjastycznymi ocenami keszy. Postoje. Quote
Recommended Posts