Sewerynos Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Mam pytanie. Czy posiada ktoś wzór certyfikatów znalazcy??? Chciałbym certyfikaty FTF,STF,TTF oraz zwykłe. Jakby co to nazwa kasza to: Cmentarz żydowski. Z góry dziękuje. Quote Link to comment
+dadoskawina Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Różne wzory znajdziesz w internecie. Tylko moim zdaniem nie ma sensu z nich korzystać - certyfikaty robione wg szablonu stają się nudne i mało atrakcyjne. O wiele ciekawej wyjdą takie wg autorskiego pomysłu, a tu nie jesteś praktycznie niczym ograniczony. Ja osobiście preferuję certyfikaty płaskie (np. rysowane/drukowane na kartce papieru/tektury), ale to tylko dlatego, ze nie wiem jak przestrzenne umieścić w segregatorze. Quote Link to comment
+Miszczus Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Mam pytanie. Czy posiada ktoś wzór certyfikatów znalazcy??? Chciałbym certyfikaty FTF,STF,TTF oraz zwykłe. Jakby co to nazwa kasza to: Cmentarz żydowski. Z góry dziękuje. Tu są najpopularniejsze w naszym kraju. My link Quote Link to comment
Sewerynos Posted December 25, 2015 Author Share Posted December 25, 2015 A mógłby mi ktoś takie zrobić w formacie 10 cm x 7 cm. Byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to comment
+Ainka-in-love Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 A mógłby mi ktoś takie zrobić w formacie 10 cm x 7 cm. Byłbym bardzo wdzięczny. Jakbys sie pofatygował, zeby tam zajrzec to bys zobaczyl ze sa tam w roznych rozmiarach i na pewno cos by pasowalo do Twojego kesza. Wypisac mozna recznie. Quote Link to comment
+dadoskawina Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 A mógłby mi ktoś takie zrobić w formacie 10 cm x 7 cm. Byłbym bardzo wdzięczny. Jak Ci się nie chce robić samemu, to zawsze możesz kupić gotowe. Sklepy geocachingowe mają takie rzeczy w ofercie. Quote Link to comment
+domi92miko82 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Witajcie, Dopiero od niedługiego czasu zaczęłam interesować się geocachingiem, dzięki pewnemu Panu, który myśląc, że mój chłopak z kolegą też szukają keszy spytał "gracie?" (było to przy kostrzyńskiej trasie rowerowej, podajrze rozgrzewka #8) po czym objaśnił co i jak (chciałabym pozdrowić Pana bardzo serdecznie, jeśli bywa tu na forum i kojarzy sytuację, gdyby nie Pan, nie znalibyśmy tej zabawy) Podjęliśmy temat i postanowiliśmy dołączyć do grona geocacherów Już udało nam się znaleźć kilka skrytek no i teraz stanęliśmy przed próbą stworzenia własnej (miejcie się na baczności, za bardzo niedługo pojawią się w Poznaniu i okolicach Kostrzyna Wlkp. nowe kesze ) Postanowiłam też z tego powodu stworzyć własnoręczne certyfikaty, więc jakby co.. częstujcie się jeżeli też stworzyliście coś własnego, by uatrakcyjnić wygląd skrytki (naklejki, certyfikaty, logbooki) miło będzie, gdy się nimi tu podzielicie Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Postanowiłam też z tego powodu stworzyć własnoręczne certyfikaty, więc jakby co.. częstujcie się jeżeli też stworzyliście coś własnego, by uatrakcyjnić wygląd skrytki (naklejki, certyfikaty, logbooki) miło będzie, gdy się nimi tu podzielicie Gratulacje, to się nazywa wejście... Poszukaj w swojej okolicy spotkań- eventów, zapisz się do grupy/grup na facebooku, mozna sie wiele dowiedzieć. powodzenia w dalszej geo- działalności! Quote Link to comment
+wantsky Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Witajcie, Dopiero od niedługiego czasu zaczęłam interesować się geocachingiem, dzięki pewnemu Panu, który myśląc, że mój chłopak z kolegą też szukają keszy spytał "gracie?" (było to przy kostrzyńskiej trasie rowerowej, podajrze rozgrzewka #8) po czym objaśnił co i jak (chciałabym pozdrowić Pana bardzo serdecznie, jeśli bywa tu na forum i kojarzy sytuację, gdyby nie Pan, nie znalibyśmy tej zabawy) Podjęliśmy temat i postanowiliśmy dołączyć do grona geocacherów Już udało nam się znaleźć kilka skrytek no i teraz stanęliśmy przed próbą stworzenia własnej (miejcie się na baczności, za bardzo niedługo pojawią się w Poznaniu i okolicach Kostrzyna Wlkp. nowe kesze ) Postanowiłam też z tego powodu stworzyć własnoręczne certyfikaty, więc jakby co.. częstujcie się jeżeli też stworzyliście coś własnego, by uatrakcyjnić wygląd skrytki (naklejki, certyfikaty, logbooki) miło będzie, gdy się nimi tu podzielicie Zapraszam tutaj po więcej niusów poznańskich / wielkopolskich -> https://www.facebook.com/groups/842019899257553/ Quote Link to comment
+domi92miko82 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Dziękujemy za miłe powitanie :) na pewno na eventach się pojawimy:) do geo pyrke juz obserwujemy :) Quote Link to comment
Recommended Posts