Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
GeoLog81

[BUG] "An error has occured" while adding waymark

Recommended Posts

I'm fighting with a persistent error while adding new waymark (Way of St. James category). I'm getting undefined error with generic text 'An error has occured'. I can't do anything with that waymark, even temporarily save it.

Should I keep trying or that bug is already addressed?

Share this post


Link to post

I'm fighting with a persistent error while adding new waymark (Way of St. James category). I'm getting undefined error with generic text 'An error has occured'. I can't do anything with that waymark, even temporarily save it.

Should I keep trying or that bug is already addressed?

I'm getting the same response for anything that has to do with searches against the database.

Share this post


Link to post

Problem solved as for me, and that is what has happened:

 

I've tried to re-post waymark about a dozen of times. After that, I've checked my waymarks, and I've seen that particular waymark as 'saved' 3 times. I've edited one copy, and I was able to send it for review. I've deleted other copies.

 

It seems that the waymark was saved, but because of some error I wasn't redirected to the saved listing. Because the listing was already saved, I couldn't save it once again...

 

I have no idea, why it was saved trice. It should fail each time after 1st save. It seems, the Waymarking site has worken unreliable for a while while I was creating my listing...

Share this post


Link to post

I am getting this same error when I try to look at my que of Waymarks to review or when I try to go anywhere in the Waymarking website. I can't review, post or send email thru Waymarking. Huh. Been like this since Sunday (July 12th).

 

Take care, Outspoken1

Share this post


Link to post

I can't post ANY waymarks without getting An Error Occurred.

 

And I can't APPROVE any either.

 

Perhaps my user records are corrupt.

 

REALLY frustrating, especially since I see different waymarks in the "latest waymarks" list each time I check to see if the site it working.

Share this post


Link to post

Now almost nothing works on the site. I get error when I click any waymark from the main site, or any navigation link on the right.

 

I'm hosting an event next Monday that will be devoted to Waymarking. I was hoping to recruit some new waymarkers among geocachers, but how I'm supposed to convince them to using the site that is such unreliable? I hope that bug will be fixed until the weekend...

Share this post


Link to post

Now almost nothing works on the site. I get error when I click any waymark from the main site, or any navigation link on the right.

 

I'm hosting an event next Monday that will be devoted to Waymarking. I was hoping to recruit some new waymarkers among geocachers, but how I'm supposed to convince them to using the site that is such unreliable? I hope that bug will be fixed until the weekend...

Share this post


Link to post

I am so frustrated too. I have been on vacation in a neat city and I can't get the waymarks. I wish they would fix it. I am thinking of not renewing my premium membership

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...