+bacza Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) Yo, czy ma ktoś może zabookmarkowaną całą serię GDKJ i mógłby takową listę udostępnić? Chciałem sobie zrobić pocketa zawierającego tylko kesze GDKJ, ale nie widzę prostej opcji na to bez zrobienia najpierw bookmark listy. (albo nie umiem BTW. przy okazji dziękuję Silesian-owi za publiczną bookmark listę Rowerowej obwodnicy Jeleniej Góry - właśnie skorzystałem pozdro! PS. a może jest jakiś inny prosty sposób na zrobienie PQ z wyników wyszukiwania? (np. po nazwie lub autorze kesza) Edited May 16, 2015 by bacza Quote
+Tomal_C Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Możesz wyszukać po nazwie w c:GEO, wpisując GDKJ w "słowa kluczowe", a potem wyeksportować do gpx albo zapisać do użytu offline. W najbliższą sobotę pojawi się jeszcze kilka nowych giedekajotów oraz kilka skrytek bez GDKJ, ale w pobliżu trasy. Quote
+bacza Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 Możesz wyszukać po nazwie w c:GEO, wpisując GDKJ w "słowa kluczowe", a potem wyeksportować do gpx albo zapisać do użytu offline. W najbliższą sobotę pojawi się jeszcze kilka nowych giedekajotów oraz kilka skrytek bez GDKJ, ale w pobliżu trasy. O, dzięki za pomysł z c:geo, o tym nie pomyślałem. Nadal szukam jednak rozwiązania z PQ dla sprawniejszego odświeżania - kilkaset keszy to już ma znaczenie, a i c:geo nie używam na co dzień. Jak na razie stworzyłem własną bookmark listę, dostępna publicznie tutaj: GDKJ. Problem w tym, że pewnie z czasem się rozjedzie (najpewniej w najbliższą sobotę ), co skłania mnie do innej myśli. Może warto, aby przy seriach takiej skali i formatu, stosowna lista była utworzona przez autorów/maintainerów serii i utrzymywana w spójności ze stanem faktycznym? W porównaniu z nakładem pracy w terenie narzut na utrzymanie takiej listy pewnie znikomy, a radość keszerów ogromna Uprzejmie poddaję pod rozwagę dzięki i pozdro! Quote
+Spider Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=a3ab80e4-b9a2-4a1d-b4d8-4151ae077590 Quote
Recommended Posts