Jump to content

Capture The Coin (Friesland)


BauBau

Recommended Posts

Een aantal weken geleden stuurde cacher DeBoenjo uit het Friese Gorredijk een TB de wereld in. Naam: Capture The Coin! In de vorm van een trofee reist deze TB binnen Friesland van tuin naar tuin.

 

De bedoeling is simpel: iemand verstopt de trofee in zijn/haar tuin en zet de coördinaten en/of het adres (liefst met foto) op de pagina van de TB. Een andere cacher probeert de trofee te vinden en te stelen zonder gezien te worden. Wordt je gezien, dan moet je de trofee terugzetten. Wordt je niet gezien, dan heb je de trofee in handen en is het de bedoeling dat je hem in een andere tuin verstopt en vervolgens weer de gegevens op de TB-pagina plaatst. Het doel is om de trofee zolang mogelijk in je tuin te houden. De trofee moet wel binnen Friesland blijven. En wees niet bang dat er midden in de nacht onbekenden in je tuin zullen rondsluipen want het spel wordt alleen gespeeld tussen 08:00 en 21:00u.

 

Maar er is meer... Met de gegevens die op de trofee staan kun je 2 caches vinden: 1 vlakbij Joure en 1 vlakbij Leeuwarden. De caches staan als Unknown Caches op de Geocaching Map onder de naam Capture The Coin 1 en 2.

 

De cache bevindt zich op dit moment al 10 aaneengesloten dagen in mijn voortuin in Koarnjum. Er zijn al verscheidene mensen die geprobeerd hebben om de beker te kapen maar het is dus al 10 dagen niet gelukt! Omdat dit een hele prestatie schijnt te zijn, heb ik van de TB-Owner DeBoenjo een banner gekregen (zie foto).

 

Lijkt het je leuk om ook aan dit "Vlaggenroof-achtige" spel mee te doen, kijk dan op TB-pagina TB5TAXH! Lees voor aanvang van deelname de spelregels goed door.

 

ff9bf61f-f110-4d5c-802d-bc70040aeee0.png?rnd=0.1815662

Edited by BauBau
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...