Jump to content

Uitgekleedde Garmin gps-apparaten


gensnet

Recommended Posts

Het is overduidelijk dat Garmin zich oppermachtig voelt op de gps-markt. Bij aanschaf al geen gebruikershandleiding (gebruikershandleiding is bij Garmin NIET te downloaden) meer maar een snelle handleiding waar je totaal niets aan hebt. Er werd vroeger nog wel eens een programma meegeleverd om kaarten e.d. in het gps-apparaat te laden, maar nu gaat Garmin er maar even vanuit dat die te downloaden is. Al met al is Garmin zaken aan het uitkleden omwille kosten te besparen.

 

Gelukkig heb ik nog wel dingen van een ander gps-apparaat die ik nog goed kan gebruiken, maar als je dat niet hebt, ben je er toch doodverlegen mee.......

 

-= GensNet =-

Link to comment

Dit doen de meeste gadget fabrikanten al diverse jaren, dus het is niks unieks van Garmin. Verder is hun redenatie wel goed, want als je geen computer + internet hebt, wordt geocachen een stuk omslachtiger. Dus gaan ze er van uit dat iedereen toegang heeft tot handleidingen en software. Het voordeel is dan ook nog eens dat je eens de laatste nieuwe versie van de handleiding en sofwtare hebt, in plaats van wat er in het doosje zit van het apparaat dat al (bijv) 3/4 jaar in het magazijn lag.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...