+danimak1 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Witam serdecznie. Założyłem ten temat bo nie mogłem odnaleźć podobnego. Nurtuje mnie pewne pytanie. Niedawno robiłem serwis swojego małego traila i wymieniałem logbooki. Logbooki z wpisami zostały sfotografowane. Przy okazji wpisu o wymianie logbooka chciałbym wrzucić fotkę starego z udokumentowanymi wpisami. Czy robiąc to zachowałbym się... nie wiem, nietaktownie czy coś w tym stylu, złamał jakąś zasadę... Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Pozdrawiam. danimak1 PS. Chciałbym wrzucić te zdjęcia nie ze względu na statystyki. Do diamanta brakuje mi 150 zdjęć które przecież zrobię przy okazji kolejnego keszowania. Quote Link to comment
+dadoskawina Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Widywałem czasem takie fotki w logach. Nie widzę w nich niczego niestosownego. Quote Link to comment
+wantsky Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Ja też nie widzę w tym nic złego, spotykam się z tym dość często w Szwajcarii. Quote Link to comment
+Murazor Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 (edited) Czemu nie?... Ale najpierw sprawdź, czy nie masz w logbooku pieczątek z travel bugami albo innymi numerami śledzenia. Sporo takich mają Niemcy i Czesi, ale i w Polsce się takie trafiają. Przed wrzuceniem zdjęć numery śledzenia wypada zamazać. Edited April 8, 2015 by Murazor Quote Link to comment
+ru.beus Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 PS. Chciałbym wrzucić te zdjęcia nie ze względu na statystyki. Do diamanta brakuje mi 150 zdjęć które przecież zrobię przy okazji kolejnego keszowania. Lepiej znajdź inne kesze i porób zdjęcia choćby okolicy Quote Link to comment
+Ainka-in-love Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 (...) PS. Chciałbym wrzucić te zdjęcia nie ze względu na statystyki. Do diamanta brakuje mi 150 zdjęć które przecież zrobię przy okazji kolejnego keszowania. O ile dobrze pamietam do statystyk licza sie tylko fotki w logach typu "found". Quote Link to comment
+danimak1 Posted April 9, 2015 Author Share Posted April 9, 2015 (edited) Pisząc o statystykach chodziło mi o to, że nie zależy mi aby fotki z logbooków wrzucić teraz. Wrzucę gdy będę miał diamenta (czyli około połowy kwietnia). Nie chcę być posądzony o nabijanie sobie statystyk poprzez zdjęcia własnych logbooków. Źle się wyraziłem. Mea culpa. Edited April 9, 2015 by danimak1 Quote Link to comment
Recommended Posts