Sign in to follow this  
Followers 1
GEO-BREIN

Juweel van de Maand

20 posts in this topic

Elke maand komen er steeds maar nieuwe geocaches bij in België. Velen daarvan zijn echt wel juweeltjes en verdienen het misschien om extra in de bloemetjes te worden gezet.

 

Daar springt Geo-Brein op de kar en heeft een project Juweel van de Maand gelanceerd!!!

 

Elke maand kunnen geocaches worden genomineerd waarvan er uiteindelijk eentje wordt uitgeroepen tot Juweel van de Maand. Op het einde van het jaar wordt uit deze 12 Juwelen een Juweel van het Jaar gekozen en deze verdient dan een verrassing.

Dit jaar is dat een mooie geocoin.

 

Voor het jaar 2014 kan je nog steeds jouw stem uitbrengen. Dit doe je HIER.

 

Vanaf dit jaar noemt het project Juweel van de Maand en zijn de regels aangepast. Je leest er alles over op onze website en onze Wiki.

 

Na een schitterend jaar 2014 hopen we wederom vele nominaties te ontvangen voor 2015!!! Dus wanneer je een cache wilt uitgeroepen zien als Juweel van de Maand, nomineer die dan!!! bad_boy_animated.gif

0

Share this post


Link to post

We hebben er een nieuw Juweel van de Maand bij!!! biggrin.gif Lees er hier alles over!!!

 

Er kunnen nog volop caches worden genomineerd voor de maand februari. Hoe je dit moet doen, lees je hier.

0

Share this post


Link to post

Elke geocacher uit België kan en mag geocaches nomineren voor Juweel van de Maand!!! :-D Dit kan ten alle tijden gebeuren.

Hoe dit in zijn werk gaat, lees je hier.

 

Op het einde van het jaar worden uit alle 12 Juwelen het Juweel van het Jaar verkozen. Deze CO(s) krijgt dan een geocoin cadeau met daarin een leuke inscriptie aangaande het Juweel van de Maand. ;-)

0

Share this post


Link to post

Voor de maand april kan er volop gestemd worden op 5 geocaches:

 

BB5: Bonus Zwinreeks

 

Solterheide Baatsbeekvallei Bonus

 

Den Uitlegger II

 

Belgium High Quality TB's XI

 

CC24-Puzzelke

 

Breng jij ook jouw stem uit? Dit kan via GEO-BREIN.

 

Ondertussen zijn we al terug 4 maanden ver in het nieuwe jaar voor de Juweel-uitreiking. Elke dag komen er vele nieuwe geocaches uit en daarvan zijn er die het verdienen om eens extra in de bloemetjes gezet te worden. Daar speelt het Juweel van de Maand een belangrijke rol! Elke maand kunnen geocaches genomineerd worden. Deze worden in een poll gegoten en iedereen kan dan gedurende 3 weken zijn/haar stem uitbrengen. De winnende geocache verdient dan de titel Juweel van de Maand. Op het einde van het jaar worden alle 12 de winnaars opnieuw in een poll gegoten en kan er gestemd worden op het Juweel van het Jaar. Deze winnaar verdient dan een prachtige, originele geocoin, aangeboden door GEO-BREIN!

 

Wil ook jij kans maken op de titel Juweel van de Maand? Wil je een CO met zijn geocache in de bloemetjes zetten? Aarzel dan niet en neem een kijkje op Juweel van de Maand!!!

0

Share this post


Link to post

Een nieuw Juweel van de Maand werd zopas uitgereikt!!!

 

We wensen de CO een dikke proficiat met deze uitreiking! Mogen er nog veel van jouw creaties volgen.

 

Lees er alles over op GEO-BREIN.

 

Wil je zelf een geocache nomineren? Dat kan via volgend e-mailadres.

0

Share this post


Link to post

Vanaf nu kan er gestemd worden voor het Juweel van de Maand juli 2015!

Er werden wederom 5 caches aangeboden ter nominatie:

Jullie kunnen jouw stem uitbrengen t.e.m. 24 augustus omstreeks 9u00. Dit doe je door naar de website GEO-BREIN te gaan. Ben je nog niet geregistreerd? Doe dit dan even via de startpagina. Na registratie wacht je even op een bevestigingsmail. Daarna kan je jouw stem uitbrengen.

Moge de beste winnen!!! biggrin.gif

0

Share this post


Link to post

Vandaag werd het nieuwe Juweel van de Maand bekend gemaakt: PW. Huisjesreeks BONUS

Lees er alles over op GEO-BREIN!!! big_smile.gif

 

Er kunnen voortdurend geocaches worden genomineerd voor het Juweel van de Maand. Hoe dit alles in zijn werk gaat, lees je HIER.

 

Tot volgende maand met een nieuw Juweel van de Maand. bad_boy_animated.gif

0

Share this post


Link to post

Er kan vanaf vandaag gestemd worden voor het Juweel van de Maand september 2015!!!

 

4 geocaches werden genomineerd. Wil jij op één van hen jouw stem uitbrengen? Surf snel naar GEO-BREIN!!! bad_boy_animated.gif

0

Share this post


Link to post

De winnaar van Juweel van de Maand september 2015 is net bekend gemaakt!!!

 

[GLE15] Grimm mag zich vanaf nu Juweel van de Maand noemen!!!

 

Een hele dikke proficiat!!! bad_boy_animated.gif

 

Lees het volledige verslag op GEO-BREIN!

0

Share this post


Link to post

Nieuw concept!!!

Deze maand werden ons weer een paar geocaches doorgestuurd ter nominatie. Maar in plaats van ze allemaal in een poll te gieten en jullie op deze manier te laten stemmen, gaan we eens iets nieuws proberen. Alle caches worden in een lijst geplaatst. Om jouw stem uit te brengen, hoeft er niet meer op een cache worden geklikt én hoef je niet per se een account aan te maken op de website. We gaan vanaf nu te werk via het reactieformulier onderaan het artikel. Zoals jullie reeds zullen hebben gemerkt, maken we gebruik van Disqus als reactiemogelijkheid. Dat wil dus zeggen dat je jezelf kan aanmelden met een Disqus account (wat op vele websites wordt gebruikt), Facebook account, Twitter account of Google account. Mogelijkheden genoeg dus.

 

Jouw stem uitbrengen op jouw favoriete geocache kan dus door simpelweg te . Vertel ons in jouw reactie op welke cache je stemt, waarom en vermeld duidelijk jouw geocaching nickname (gebruikersnaam). Dit laatste is bedoeld ter verificatie. Wij willen namelijk kunnen controleren of je wel degelijk een geocacher bent die zijn stem uitbrengt. Meer is er niet aan. De regels omtrent het nieuwe stemmen kunnen steeds hier nagelezen worden.

 

(Uiteindelijk is dit identiek dezelfde manier waarop GC HQ werkt wanneer je kan stemmen voor bv. Geocache of the Week en Geocacher of the Month.)

 

Genomineerde geocaches

Dan volgen nu de geocaches die ons werden doorgestuurd ter nominatie:

 

 

Vanaf nu kan er dus gestemd worden op bovenstaande geocaches!!! Aangezien we een dagje later zijn dan anders, zullen we het stemmen ook met een dagje verlengen. Er kan dus gestemd worden tot 25 november (i.p.v. 24) tot 9u00!

Edited by GEO-BREIN
0

Share this post


Link to post

Voor oktober is de winnaar inmiddels bekend: The Bird Trap is het Juweel van de Maand geworden! Nogmaals een dikke proficiat aan Dany65!!! laughing.gif

http://www.geobrein....r-2015-uitslag/

 

Ondertussen kan er opnieuw worden gestemd voor het Juweel van de Maand november 2015. Hieronder vind je de geocaches waarop kan gestemd worden:

 

Stemmen gebeurt in een reactie onder het artikel op GEO-BREIN: http://www.geobrein....-2015-stemming/

Succes een alle deelnemende CO's!

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1