+PaLEOL Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Kedves barátok, ismerősök, ládavadász és játékostársak! Sajnos egy rendkívül szomorú hírt szeretnék veletek - a hazai GEOCACHING társadalom tagjaival - megosztani CDNWhiteHawk párja, Fazekas Márta kérésére! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sokunk által kiváló ládarejtéseiről ismert mindig mosolygós, nagyon kedves közös barátunk és játékostársunk SIMON ÁKOS alias CDNWhiteHawk vagy másként Foolgal 2014. október 30-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Ausztriában. Felejthetetlen játékostársunk temetése és búcsúztatása hazaszállíttatását követően 2014. november 21-én 13:00 órakor lesz Győrben a Nagy Imre utcai Nádorvárosi temetőben. 47°39'45.8"N 17°38'36.1"E Emlékét kegyelettel megőrízzük! R.I.P.! http://www.geocaching.com/profile/?guid=32606f22-75a2-4e18-9df6-f092feab154b http://www.gyertyalang.hu/gyertyak.php?kiert=87163 Quote Link to comment
karcsi9641 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 (edited) Kedves barátok, ismerősök, ládavadász és játékostársak! Sajnos egy rendkívül szomorú hírt szeretnék veletek - a hazai GEOCACHING társadalom tagjaival - megosztani CDNWhiteHawk párja, Fazekas Márta kérésére! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sokunk által kiváló ládarejtéseiről ismert mindig mosolygós, nagyon kedves közös barátunk és játékostársunk SIMON ÁKOS alias CDNWhiteHawk vagy másként Foolgal 2014. október 30-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Ausztriában. Felejthetetlen játékostársunk temetése és búcsúztatása hazaszállíttatását követően 2014. november 21-én 13:00 órakor lesz Győrben a Nagy Imre utcai Nádorvárosi temetőben. 47°39'45.8"N 17°38'36.1"E Emlékét kegyelettel megőrízzük! R.I.P.! http://www.geocaching.com/profile/?guid=32606f22-75a2-4e18-9df6-f092feab154b http://www.gyertyalang.hu/gyertyak.php?kiert=87163 Nyugodjék békében! Edited November 19, 2014 by karcsi9641 Quote Link to comment
+kectam Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Nyugodjék békében! Quote Link to comment
+R.Guszty Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Nem jutok szóhoz, teljesen megdöbbentett a hír. Sajnos a temetésen nem tudok részt venni, ha valaki megy, kérem adja át őszinte részvétemet a párjának! R.I.P. Quote Link to comment
+sinus90 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Nyugodjék békében! Megpróbálok lejutni a temetésre. Quote Link to comment
+kia71 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Szomorú ezt olvasni. Tavaly ősszel még együtt kerestük a ládákat a Szentendrei-szigeten. Quote Link to comment
+ramgab Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Nem találok szavakat Nyugodj békében Quote Link to comment
+zsotie Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Megrázott! Nyugodj békében! Hiányozni fogsz! Quote Link to comment
+KIAX Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Epp most olvastam egy korabbi beirasat a forumon. Innen is hianyozni fog. Reszvet a csaladnak. Nyugodj bekeben Akos. Koszonom Paleonak hogy megosztotta a hirt. Quote Link to comment
+ViragFormaZsivanyok Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Csak most látom... Őszinte részvétem... Béke poraira... Még a nyár végén a goodbye summeren megismerhettük mi is, annyira szomrú...hihetetlen...nagyon kevés ilyen pozitív kisugárzású embert ismerek... Quote Link to comment
+PaLEOL Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Más, de mégis ide, ehhez a szomorú eseményhez tartozó aktuális téma! Mint a korábbi híradásból megtudhattátok nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt CDNWhiteHawk alias Folgal alias Simon Ákos barátunk! Ákosnak 91 darab adoptálásra váró ládája van Németországban, Szentendrén illetve Győrben valamint e két neves város környékén. http://www.geocaching.com/my/owned.aspx Miután Ákos élettársának eredményesen sikerült belépnie CDNWhiteHawk-Ákos comos accountjába, így nagyon gyorsan elérhetővé vállt az adoptálási lehetőség. Adoptálás témában várom itt a fórumon is jelentkezők leveleit 2014. december 17-én 24:00 óráig a ládák GC kódjainak megjelölésével. Jelentkezési ütközés esetén a két jelentkező fél békés módon egyezzen meg azaz egymás között döntsék el, hogy kié legyen a kérdéses örökbefogadásra váró ládika. A Győr városi ládák közül párat talán át fognak vállalni a ZD Team csapatból, ahonnét a konkrétumokkal kapcsolatban hamarosan vissza fognak jelentkezni! Tehát, várom a jelentkezők - örökbefogadást megerősítő/kezdeményező - leveleit! Baráti üdvözlettel: Paleo Laci R.I.P. CDNWHitehawk, R.I.P. Ákos! Quote Link to comment
Blue Mali Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Most kaptam meg levélben! Őszinte részvétem a családjának! Nyugodjon békéban!!! Quote Link to comment
+halaszkiraly Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) ...Emlékét kegyelettel megőrízzük! R.I.P.!... Nyugodj Békében Ákos!.. R.I.P.! Edited December 15, 2014 by halaszkiraly Quote Link to comment
+KIAX Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Nagyon jo hir. Koran irtam a masik topicba. Maradt egy kis remeny hogy egyszer meg megtlalajam a rejteseket. Quote Link to comment
szaszkievics Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Szomorúan olvastam most a hírt, csak véletlen találtam rá erre a fórumra. Nemrég kezdtem a geocaching-et. Egy pár héttel ezelőtt írtam rejtések kapcsán Ákosnak. Több megtalálása is tetszett, ezekről szerettem volna információt kapni. Mint most megtudtam, hiába vártam választ. Nyugodjék békében! Ha annyival hozzájárulhatok és esetleg még van olyan láda Győrben vagy Győr környékén akkor azt szívesen átveszem. Felajánlom a segítségem. Most már azt is értem, miért vette át több ládáját a ZD Team, eddig csak tippeltem. Quote Link to comment
+KIAX Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Sikerult az adoptalasokat megoldani? Quote Link to comment
+halaszkiraly Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Sikerult az adoptalasokat megoldani? ?rendben ment minden. Quote Link to comment
Recommended Posts