19olek96 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 (edited) Chciałem dzisiaj dodać nową skrzynkę. Mam współrzędne, wszystko jest na miejscu itd., ale ciągle wyskakują jakieś błędy, mimo że wszystko robię poprawnie (jak w 2 poprzednich keszach). Dołączam link do zdjęcia, które pokazuje, że wpisałem niepoprawną datę, gdy wszystko wpisuję dobrze http://scr.hu/2akr/zt4a5 Czasami zaakceptuje tą datę, jednak przy końcu znowu jest coś nie tak: http://scr.hu/2akr/t9ih0 Edited October 20, 2014 by 19olek96 Quote Link to comment
+Tomal_C Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Chciałem dzisiaj dodać nową skrzynkę. Mam współrzędne, wszystko jest na miejscu itd., ale ciągle wyskakują jakieś błędy, mimo że wszystko robię poprawnie (jak w 2 poprzednich keszach). Dołączam link do zdjęcia, które pokazuje, że wpisałem niepoprawną datę, gdy wszystko wpisuję dobrze Wybierz datę założenia korzystając z kalendarza (mały przycisk w polu do wpisywania). Quote Link to comment
19olek96 Posted October 20, 2014 Author Share Posted October 20, 2014 Chciałem dzisiaj dodać nową skrzynkę. Mam współrzędne, wszystko jest na miejscu itd., ale ciągle wyskakują jakieś błędy, mimo że wszystko robię poprawnie (jak w 2 poprzednich keszach). Dołączam link do zdjęcia, które pokazuje, że wpisałem niepoprawną datę, gdy wszystko wpisuję dobrze Wybierz datę założenia korzystając z kalendarza (mały przycisk w polu do wpisywania). Tak też robiłem, niestety nie chciało zaakceptować. Próbowałem już na 2 komputerach i ciągle to samo :/ Quote Link to comment
+VladMordock Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Dodatki Adblock, NoJS i tego typu wynalazki masz włączone w przeglądarce? Jeśli tak - wyłącz na gc.com ;-) Quote Link to comment
19olek96 Posted October 21, 2014 Author Share Posted October 21, 2014 Dodatki Adblock, NoJS i tego typu wynalazki masz włączone w przeglądarce? Jeśli tak - wyłącz na gc.com ;-) żadnych dodatków nie mam w przeglądarce, niecały tydzień temu dodawałem i wszystko było w porządku. Nadal nie chce mi zaakcpetować daty, wpisanej ręcznie, albo wybranej z kalendarza :/ Quote Link to comment
+Verenne Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 A może masz datę w komputerze jakąś dziwna ustawioną? Quote Link to comment
19olek96 Posted October 21, 2014 Author Share Posted October 21, 2014 A może masz datę w komputerze jakąś dziwna ustawioną? Data też jest ok, nie zmieniana i synchronizowana z internetu, poza tym na 3 różnych komputerach to robiłem i ciągle coś nie pasuje Quote Link to comment
+Ainka-in-love Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Nie chcialabym Cie martwic ale uzytkownik jest zazwyczaj przyczyna bledu A na serio to wpisujesz cos w komentarz dla recenzeta? To miejsce tez nie moze byc puste. Quote Link to comment
19olek96 Posted October 23, 2014 Author Share Posted October 23, 2014 Nie chcialabym Cie martwic ale uzytkownik jest zazwyczaj przyczyna bledu A na serio to wpisujesz cos w komentarz dla recenzeta? To miejsce tez nie moze byc puste. Tak, wpisuję, robię wszystko tak samo jak w poprzednich 2 zakładanych skrytkach Quote Link to comment
Recommended Posts