qba75 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Witam! Mam taki mały problemik natury technicznej... Po zalogowaniu znalezonych skrzynek, widzę je jako "znalezione" na gc.com i gc.pl, ale w tym drugim przypadku nie widzę ich w zakładce "Projekty". Tam widzę wszystkie skrytki jako nieodkryte. W czym może być problem? Dzięki za podpowiedzi Pozdrawiam Kuba Quote Link to comment
+Spider Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Próbowałeś: http://blog.geocaching.pl/2013/04/06/geocaching-live-api/ ? Quote Link to comment
qba75 Posted October 19, 2014 Author Share Posted October 19, 2014 Witam! Tą funkcję miałem aktywną od początku. Ładnie to wyglądało, jak mogłem zobrazować swoje dokonania w odkrywaniu kolejnych elementów w poszczególnych projektach. Ale ostatnio właśnie nie mogę zobaczyć, co już mam odkryte, a co nie. i to niezależnie od komputera: dom, praca, znajomi... efekt ten sam. Funkcja BYŁA, ale nie działa! I w tym problem:( Quote Link to comment
+Spider Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 (edited) No to niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. U mnie to działa bez problemu. Widocznie nie znalazłeś tych skrytek które uważasz, że powinny być oznaczone jako znalezione Chyba, że mówisz o mapie skrytek dla danego projektu. wtedy sprawa wygląda zupełnie inaczej... Edited October 19, 2014 by Spider Quote Link to comment
qba75 Posted October 19, 2014 Author Share Posted October 19, 2014 (edited) Dokładnie o tym mówię Na gc.pl w zakładce MAPA są wszystkie moje znalezione skrytki (uśmiechnięte), natomiast w zakładce PROJEKTY te same skrytki są jako nieznalezione (z ikonami typów skrytek). Czyli...? Edited October 19, 2014 by qba75 Quote Link to comment
qba75 Posted October 20, 2014 Author Share Posted October 20, 2014 więc, co z tą sprawą co "wygląda zupełnie inaczej"? Quote Link to comment
+wantsky Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 więc, co z tą sprawą co "wygląda zupełnie inaczej"? Qba75, wyluzuj trochę. Ludzie tu nie siedzą zawodowo, poza tym mają inne życie niż forum i geocaching. Cierpliwości. Quote Link to comment
qba75 Posted October 20, 2014 Author Share Posted October 20, 2014 ok:) cierpię, ale czekam Quote Link to comment
qba75 Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 hmmmm.... może jakieś pomysły, sugestie, podpowiedzi, spostrzeżenia, kombinacje, albo staropolskie "Kończ Waść..."? Quote Link to comment
+VladMordock Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Wrzuć printscreena i zaznacz co u Ciebie nie działa tak jak powinno. Mam dwie znalezione skrytki z projektu http://www.geocaching.pl/projects.php?id=8, na mapie na górze strony faktycznie ikonki "normalne", jednak znalezienia są poprawnie zaznaczone w liście poniżej. Nie wiem czy to "bug" czy też "feature", w każdym razie snu mi to z powiek nie spędza... Quote Link to comment
qba75 Posted October 24, 2014 Author Share Posted October 24, 2014 (edited) Witam:) W zakładce PROJEKTY widzę takią mapkę: http://www.geocaching.pl/projects.php?id=26. W Szczecinku jest jedna z wież Bismarcka (na mapie nieodkryta). Natomiast w zakładce MAPA ta sama skrytka jest już "z uśmiechem". W opisie waypointów (na wykazie) przy odnalezonych skrytkach mam "uśmiechy", czyli jakiś błąd wyskakuje przy mapach we wszytkich projektach, w których brałem udział. Jakieś pomysły? Dzięki i pozdrawiam Edited October 24, 2014 by qba75 Quote Link to comment
Recommended Posts