+therewolf Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Možda je malo van teme, ali nedavno sam tek doznao pa da podijelim sa svima. http://www.betherezagreb.com/ Turistička zajednica Grada Zagreba u suradnji s agencijama Bruketa&Žinić OM i Brlog lansirala je novu mobilnu aplikaciju Zagreb Be There koja posjetiteljima Zagreba predlaže različite tematske puteve za obilazak glavnoga grada Hrvatske uz pomoć pametnih telefona. Aplikacija za sada nudi pet mogućih ruta od kojih svaka predstavlja Zagreb na ponešto drugačiji način, poput rute Space Explorer na kojoj se nalaze lokacije svih prizemljenih planeta sunčeva sustava iz umjetničkih instalacija Ivana Kožarića i Davora Preisa. Ruta Hidden Spots primjerice otkriva posljednji gornjogradski bunar, napušteno groblje u Jurjevskoj ulici ili oslikanu vodenu pumpu iz serije Pimp my Pump posvećenu Dinu Dvorniku. Na ruti Indie Zagreb nalaze se primjerice Muzej ulične umjetnosti ili spomen-ploča Tomislavu Gotovcu „Zagreb, volim te“ u Ilici te LAUBA – Kuća za ljude i umjetnost. Tu su još i rute Refreshing Zagreb i Classic Zagreb... Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 I već su outdate-ani, naime pumpa Dino Dvornik više nije na Britancu (upravo sam update-o listing), već je dvaput prefarbana od onda. Sad je Crna Kraljica, a Dino je premješten negdje na Jankomir (tek je trebam naći). Uglavnom, izgleda zanimljivo, pogledat ću... Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Evo pogledah, i meni se ne pojavljuje u Google Play Store-u na mobilnom, iako stranicu mogu naći na internetu (s kompjutera). Kaj sad? Quote Link to comment
+bGnjip Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Evo pogledah, i meni se ne pojavljuje u Google Play Store-u na mobilnom, iako stranicu mogu naći na internetu (s kompjutera). Kaj sad? Meni prebaci na G.Play kada dolje stisem "get it from G.P." E onda, ko što piše u komentarima, moraš aktivirat app. sa FB/twit-profilom :/ , al onda se može na FB/app. blokirati da "obavijesti su vidljive samo tebi" ili blokirat da ti ne šara po zidu Quote Link to comment
Recommended Posts