dawid133 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Witam. Wybieram się do Płocka 08.09.2014 r. Będę tam do 10.09.2014r. więc 3 pełne dni. 1 dzień chcę poświęcić (lub popołudnie) na przeszukanie miejscowości. Ktoś się pisze na coś takiego??? Jestem debiutantem i chętnie podszkolę się od innych wyjadaczy. Pozdrawiam Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Witam. Wybieram się do Płocka 08.09.2014 r. Będę tam do 10.09.2014r. więc 3 pełne dni. 1 dzień chcę poświęcić (lub popołudnie) na przeszukanie miejscowości. Ktoś się pisze na coś takiego??? Jestem debiutantem i chętnie podszkolę się od innych wyjadaczy. Pozdrawiam Powodzenia!!! Kilka keszy na krzyz, czesci chyba nie ma. Ostatnio zakladane to seria Wisla - moze one beda na miejscu. Pojedz raczej do miejsc, gdzie keszy jest duzo roznych, tak abys mial szanse poznac roznorodne srodowisko. Jak pokeszujesz w roznych czesciach kraju, to zobaczysz, jak regionalna jest nasza zabawa (np. to co jest standardem w Warszawie nie wystepuje niemalze we Wroclawiu) Quote Link to comment
+ru.beus Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Jeśli dysponujesz tylko własnymi nogami 3-4 h spokojnie Ci wystarczą na ogarnięcie większości keszy z Płocka. Na serię Wisła potrzebny jest jednak jakiś środek transportu - choćby rower, ze względu na odległości. A... w przypadku jednego z keszy istotne jest to gdzie się NIE stoi, choć współrzędne się zgadzają, to nie uwzględniają one odległości w pione Quote Link to comment
+GeoLog81 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 A moim zdaniem nawet znalezienie JEDNEGO kesza, choćby to był jeden znaleziony na 10 szukanych, daje dużą satysfakcję jeśli się przy tym zaliczy NOWY powiat Tak więc dużo satysfakcji przy kolekcjonowaniu Płocka życzę, niezależnie od ilości 'przybić' stempelka Quote Link to comment
dawid133 Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Nowy powiat to to nie będzie, bo miasto rodzinne ale dzięki GeoLog81 za ciepłe słowa. Mam pytanie. Widzę z logach, że często ktoś z kimś się wybiera itd. Jak się szukacie? Poprzez maile? Telefony? czy jak? Może jest jakieś miejsce umawiania się? Pozdrawiam Quote Link to comment
+dadoskawina Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 1) Bardzo często są to starzy dobrzy znajomi, przyjaciele, pary, małżeństwa, itp., którzy znali się jeszcze długo przed tym jak zaczęli keszować (zaraź geoachingiem swoją druga połówkę lub dobrego druha, to będziesz miał z kim szukać skarbów ) 2) Eventy - uczestnicząc w spotkaniach, możesz poznać wiele naprawdę fantastycznych osób, z którymi keszowanie to czysta przyjemność Quote Link to comment
Recommended Posts