+GeoLog81 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Ostatnio sobie dodałem do obserwowanych event i parę travelbugów i zostałem zasypany kilku(nastoma) powiadomieniami dziennie. W jaki sposób wyłączyć otrzymywanie indywidualnych maili i włączyć powiadomienia zbiorcze? 1 mail dziennie mi do szczęścia wystarczy. Prawdę mówiąc, to jeśli chodzi o znajdowanie moich skrzynek to wystarczyłby mi 1 tygodniowo, ale nie będę się już czepiał szczegółów Quote
+dadoskawina Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Nie po to Groundspeak upiększa indywidualne maile, żebyś miał ich dostawać coraz mniej Quote
+ru.beus Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Sie nie da... jedyna rada - porób odpowiednie filtry i etykietki w gmail'u (jeśli go uzyywasza) z założeniem, że ma pomijać skrzynkę odbiorczą. Ja mam dla każdego typu logu, informacji w obserwowanych, a i jeszcze w znalezieniach zrobiłem osobne etykietki dla dwóch najczęściej znajdywanych serii (W jak Warszawa i DLK ) - ale ja mam dużo założonych keszy Quote
+GeoLog81 Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 No właśnie używam gmaila, ale mam osobne konto do geocachingu i filtr dodający etykietę do wszystkiego, ciężko będzie to podzielić, będę musiał doczytać i dogłówkować. Nie rozumiem tego, czemu Groundspeak aktywnie zniechęca to rejestrowania skrzynek z największą ilością znalezień na GC.com? To chyba nie leży w ich interesie Ale rozumiem teraz tych Niemców co nie rozumieli, po co ludzie zakładają power traile z 20 czy więcej pojemnikami, skoro równie dobrze możnaby zrobić multi 20x mniej logów jak nie więcej (więcej mniej) Quote
Recommended Posts