+heroj_ulice Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ne znam koliko ste primijetili, ali i ovo godine su suveniri u igri u kolovozu mjesecu https://www.geocaching.com/myaccount/sevensouvenirs?utm_source=referral&utm_medium=newsletter&utm_campaign=7-8-14 a do tad mozete provjeriti svoju geo osobnost http://blog.geocaching.com/2014/07/new-quiz-your-geocaching-personality-type/?utm_source=newsletter&utm_medium=referral&utm_campaign=7-8-14 a, ako se pitate ja sam Collector Quote
+bGnjip Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 ja dvaput išao kroz test (jer na nekim mjestima može to, a može i to;) pa ispadoh Explorer, a onda Collector Quote
+SiK D. Team Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ako sam ja dobro shvatio ovo sa suvenirčićima ove godine, to će biti "pis of kejk" za odraditi, usput ispadoh na testu Nature lover, što i odgovara stvarnosti Quote
GCEdo Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Meni izračunao da sam Explorer Za neke suvenire će trebati potegnuti malo dalje, ali ne čini se nemogućim. Quote
+ArizonaSmith Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Da, ja sam na moru u Korčuli, gdje skoro da i nema cacheva (pogotovo novih) koji nisu moji. Sva sreća da nisam lud za suvenirima, jer ionako neću naći ni 2 različite vrste, a kamoli 6. Šmrk. Quote
+therewolf Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Mozda da nagovoris Rok+Riba ekipu da postave nesto dole... Pozdravi iz Minhena Igor Quote
+Dr Zagy Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Meni je ispalo da sam Nature Lover, ali mi odgovara i Explorer. Quote
+SiK D. Team Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Društvo, evo ideje kako jednostavno pokupiti 5 suvenira u jednom danu, a uz malo sreće i 6 (mislim na event). Umjesto da dogovarate odlaske u Austriju ili Sloveniju, lijepo zaprašite na Krk pa spojite ugodno s korisnim. Zagreb - Omišalj cca 2 sata vožnje, a kada ste na Krku sve je blizu. Quote
+Dr Zagy Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Tko je već dostigao Achiver status, neka se pohvali ovdje. Zasad znam da su među njima GCEdo, MatrixPatrix. Meni fali još samo jedan suvenir. Quote
+bGnjip Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Tko je već dostigao Achiver status, neka se pohvali ovdje. Zasad znam da su među njima GCEdo, MatrixPatrix. Meni fali još samo jedan suvenir. 14.8. Quote
+therewolf Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Evo i nas medju osvajacima svih 7 suvenira. Pozdrav svima iz Pakovog sela kraj Sibenika. Quote
katarina379 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Jučer sam i ja našla zadnji cache koji mi je trebao i osvojila Achiever suvenir Ove godine mi se više svidio izazov u kolovozu nego onaj koji je bio prošle godine. A i suveniri su ljepši Quote
Danijol&Jelena Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 jedan izlet u vukovar i event u osijeku bili su dovoljni za svih 7 suvenira. pozdrav iz belog manastira/branjin vrha Quote
Matko&Maja Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Mi nikako ne možemo dobiti achiever suvenir jer nam nepronađeni earth cache i cito eventi nisu više u blizini. Doduše naš sinčić Matej ima još šanse ako pronađe onaj letter box u Vukovaru Quote
+Dr Zagy Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Zahvaljujući CITO eventu u Zagrebu, i ja sam uspio predzadnji dan osvojiti posljednji suvenir iz serije. Od sad ponosno imam Achiver suvenir. Quote
Recommended Posts