Jump to content

August v 2.0

heroj_ulice

Recommended Posts

Posted

ne znam koliko ste primijetili, ali i ovo godine su suveniri u igri u kolovozu mjesecu :D

https://www.geocaching.com/myaccount/sevensouvenirs?utm_source=referral&utm_medium=newsletter&utm_campaign=7-8-14

a do tad mozete provjeriti svoju geo osobnost ;)

http://blog.geocaching.com/2014/07/new-quiz-your-geocaching-personality-type/?utm_source=newsletter&utm_medium=referral&utm_campaign=7-8-14

a, ako se pitate ja sam Collector :D

Posted

Da, ja sam na moru u Korčuli, gdje skoro da i nema cacheva (pogotovo novih) koji nisu moji. Sva sreća da nisam lud za suvenirima, jer ionako neću naći ni 2 različite vrste, a kamoli 6. Šmrk.

Posted

Društvo, evo ideje kako jednostavno pokupiti 5 suvenira u jednom danu, a uz malo sreće i 6 (mislim na event). Umjesto da dogovarate odlaske u Austriju ili Sloveniju, lijepo zaprašite na Krk pa spojite ugodno s korisnim. :D

Zagreb - Omišalj cca 2 sata vožnje, a kada ste na Krku sve je blizu.

Posted

Tko je već dostigao Achiver status, neka se pohvali ovdje. Zasad znam da su među njima GCEdo, MatrixPatrix.

Meni fali još samo jedan suvenir.

14.8. :)

Posted

Jučer sam i ja našla zadnji cache koji mi je trebao i osvojila Achiever suvenir :)

Ove godine mi se više svidio izazov u kolovozu nego onaj koji je bio prošle godine. A i suveniri su ljepši

Posted

Mi nikako ne možemo dobiti achiever suvenir jer nam nepronađeni earth cache i cito eventi nisu više u blizini. Doduše naš sinčić Matej ima još šanse ako pronađe onaj letter box u Vukovaru :)