Jump to content

oregon geen verbinding met pc


paienne

Recommended Posts

Na het crachen van mijn pc heb ik een nieuwe laptop gekocht met windows RT 8.1. Na het installeren van de garmin plugin en de usb plugins herkend de laptop niet de gps. dit is een oregon 450. Ik heb alle tips van de site op Garmin opgevolgd en steeds opnieuw de ;plugins geinstalleerd, helaas zonder succes. Andere apparaten worden wel meteen herkend en geinstalleerd op de laptopt. Wie weet wat er aan de hand is en kan mij helpen? Alvast hartelijk dank!

Link to comment

Bedoel je dat je geen caches op je gps kan zetten via geocaching.com? Dan ligt het aan Internet Explorer 11 die niet met de Communicator overweg kan. Ik weet niet of het kan in RT, maar door geocaching.com in de compatibiliteitsmodus te draaien kan het wel. Of gebruik een alternatieve browser.

Link to comment

Toen ik mijn Oregon 450T nog had, kwam het regelmatig voor dat mijn laptop bij het aansluiten hem niet zag. Ik heb de aansluitsnoer verschillende keren eruit gehaald en weer terug gestopt. Steeds even wachten, tot op een gegeven moment hij wel werd herkend. Hoe dat kwam weet ik niet maar in mijn geval was het; de aanhouder wint. Een andere USB poort helpt soms ook.

 

Succes

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...