+Strombus Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Évekig tartó álmodozás után, hetekig tartó tervezés és hónapokig tartó gyártás után végre megszületett! 44,5 mm átmérőjű, 3 mm vastag. Két színvariációban, összesen 100 példányban készült, 60 db fényes nikkel alapon olajzöld falakkal (Barna tél kiadás), 40 db arany alapon lazacszínű falakkal (Mediterrán tél kiadás). Mindegyik érme a követőkódon kívül sorszámmal is rendelkezik. A számok az érme peremén kaptak helyet. A követőkód előtagja HU. A pécsi Barbakánt, a városfal XV. században készült kiegészítő védművét ábrázolja, az első oldalon az egyik irányból, a másik oldalon a másik irányból nézve. A romok között (mostanában kevésbé aktív) kessertársaim, az akkor 4 és 2 éves Márton24 és Bojta ballagnak. Természetesen az érmének van saját ikonja is! Ha birtokolni szeretnél egy példány, kérlek írj nekem! Ára 3 200 Ft. Quote Link to comment
taska Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 (edited) tényleg nagyon szép, nekem már van belőle és adott esetben a Pestre szállítást is tudom vállalni, ha nem kell azonnali határidővel - ha ezt felajálhatom Edited May 9, 2014 by taska Quote Link to comment
+Sunboy_hun Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Engem egy darab ezüst érdekelne Quote Link to comment
+KIAX Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 vam meg belole? erekelene egy-egy ha meg lehet. Irj a geokover@gmail.com cimre visszajelzest. koszonom Quote Link to comment
Recommended Posts