Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
lynnewill

ROUTES - NOT WORKING

Recommended Posts

Last year I created Routes with no difficulty using the Geocaching website. Today when I click on the map to start the Route the only result is the map magnification. Is Routes no working any more ?

Share this post


Link to post

I just created a route and it worked fine. I did not create it the way you suggested though. Try this, on the right side of your profile page closer to the bottom you will see User Routes, you can create a new route under there. I don't believe you can create a route from the map screen.

Share this post


Link to post

Last year I created Routes with no difficulty using the Geocaching website. Today when I click on the map to start the Route the only result is the map magnification. Is Routes no working any more ?

Share this post


Link to post

I don't understand it. I did exactly what you said a few days ago and again today. Profile > Create New Route > Named the route > Create Route

Then scroll down to the map. When I click on the map to start my route all I get is more magnification. Can't figure out what I'm doing wrong

Share this post


Link to post

Routes are not working for me today either. I can't create a new one and cannot edit an old one. :(

I cannot click on the map... all it does is magnify. The "hand" is there instead of an arrow.

Edited by brenda&&rew

Share this post


Link to post

I just created one, changed the endpoints, and modified the route. Of course, it all had to be done before saving. Once saved, I could not do anything with it.

Share this post


Link to post

Maybe you should ask this question in the correct forum....

Share this post


Link to post

Maybe you should ask this question in the correct forum....

 

Seeing as the original poster has only posted four times ever and 3 were in this thread, perhaps it would have been more beneficial if you pointed them in the right direction of whatever you consider to be the "correct forum".

 

My understanding is the problem has been rectified so should be working fine for your now lynnewill.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

×