Jump to content

DEocaching 2014 International Geocaching Festival


DEocaching

Recommended Posts

Dear Deocaching Cacher Club,

We are glad that you invited us to Hungary to your event. Unfortunately, the same weekend we have CITO event in Croatia so we will gather and clean a little our mountain Papuk.

I speak for myself, but I think that other cachers think similar like me. I am sorry that I will not come to Hungary to your event. I was very happy to be there in 2012.

I hope to come there in future.

Best regards from Osijek, Croatia!

Link to comment

Pa ovako: za sada ništa nema objavljeno od eventa na Papuku, ali ako Zagi ima informacije da će biti, onda valjda hoće.

Na CITU na Papuku sam bio već dva puta, mislim da će treći put biti varijanta istog i već viđenog. Konfiguracija terena je takva da iako ima relativno dosta cacheva, ne može se naći više od 5-6 taj dan, jer za većinu treba pokoji sat hoda. Prednost - dosta je bliže od Balatona.

Što se Balatona tiče, cachirao sam već tamo, između ostalog baš i u gradu gdje je event (iako mi se čini da je južna strana jezera puno više razvijena, što turistički, što cacherski). Svaki put kad sam bio na Balatonu me fasciniralo kako Mađari na tom mutnom jezeru dižu (mislim) više para nego mi na Jadranu, većinom zbog dugačke sezone, i planskog rada (penzionerski turizam sa gomilom ponuda van "sezone"), dok te naši prije 15.6. neće ni pogledati (pogledajte članak o tome zašto je Scandjet otišao iz Zadra).

http://www.zadarski.hr/teme/clanak/id/4763/ekskluzivno-vlasnik-scandjeta-sasa-akovic-zasto-smo-otisli-iz-zadra-pa-tu-nista-pod-milim-bogom-ne-funkcionira

To bi trebalo biti na 2.5-3h vožnje od Zagreba, i sigurno puno bolja zabava, jedino će možda smještaj biti malo skuplji (iz iskustva). Treba vidjeti da li će se preko njih moći doći do nekog dobrog (čitaj: jeftinog) smještaja, ali ima još do onda.

Letimičan pogled mi samo kaže da mi, kao ljubitelju misterija, teku sline na ovo:

http://www.geocaching.com/geocache/GC4ZX2A_criss-crossed-crosses-ccc

Link to comment

(Glupo) pitanje: Da li je event na Balatonu i CITO event?

Sam event je tipa event, a u event kalendaru se to nigdje ne spominje.

Event Deocaching na Balatonu nije CITO. Međutim, vjerujem da je Deocaching samo glavni od više evenata koji će se još naknadno objaviti. Očekujem da će među inima biti i CITO vjerojatno dan poslije.

Zašto mislim da je tako? Zato što je i prethodna 3 puta bilo event Deocaching i još koji manji event, među njima i jedan CITO.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...