+ArizonaSmith Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Gledam ovo, i ne vjerujem da tako nešto kod nas postoji. Naime, na Kupime.hr (valjda znate što je) vidjeh sljedeću ponudu: http://www.kupime.hr/ponuda/nova-vrsta-zabave-u-gradu-room-escape-igra/7565 a originalni sajt je http://parapark.hr Piše da je za timove od 2-6 ljudi, a košta 250k. Ako nas se skupi 6, to je oko 40k po glavi, što stvarno mislim da nije puno, a izgleda dobro (na sajtu piše da su timovi 2-5 ljudi, što ispada 50k po glavi). Naravno, može ispast da je živi s***, no kako znati ako se ne proba? Kako je vrijeme ponude ograničeno, tko je za neka se javi pa da se organiziramo. Ušteda je samo 50k (jer na sajtu piše da je inače cijena 300k), ali veseli čovjeka. Quote Link to comment
GCEdo Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Jako zanimljivo. Isto nisam imao pojma da imamo tako nešto. Ja sam zainteresiran. Quote Link to comment
+bGnjip Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 išli su dvojica s posla i bili su prezadovoljni možda bi se pridružio. Mislimi da im je to malo prevelika cijena, jer ima ekipe koja čeka u redu za to, a vrijeme je ograničeno na max 60min, pa puta do 10 posjeta dnevno ... nakupi se, moglo bi jeftinije Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 ima nas jos dvoje kojima je to zanimljivo Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 kupuj sefe, kupuj vec 66 kupljeno Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 I meni to zvuči zanimljivo. Nažalost, dosta sam daleko od Zagreba da bih išao samo zbog toga. Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Evo baš chatam s frendom, veli da je ovo hit u Budimpešti, i da je on mislio otvorit u Zagrebu. Trunčicu je zakasnio. Uglavnom, da li da kupujem ja, ili će netko drugi uletit (trenutno sam u Sloveniji, i ne baš pri internetu)? Išli bi (redom prijavljivanja): ja Edo Robi i Maja Davor To je već 5 (ako je točno što piše na njihovom sajtu). Boris je rekao da bi se *možda* pridružio, ali da je preskupo, tako da ga nisam stavio na listu (tražili su se binarni odgovori, DA ili NE), a ne uvjetne vjerojatnosti. Doduše, ako ipak može ići 6 ljudi (kao što piše u ponudi - to je neozbiljno imat 2 različita broja), može se i Boris priključiti. Well? Quote Link to comment
GCEdo Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Možemo i tebe pričekati. Kako stoje s terminima? Quote Link to comment
+bGnjip Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 To je već 5 (ako je točno što piše na njihovom sajtu). Boris je rekao da bi se *možda* pridružio, ali da je preskupo, tako da ga nisam stavio na listu (tražili su se binarni odgovori, DA ili NE), a ne uvjetne vjerojatnosti. Doduše, ako ipak može ići 6 ljudi (kao što piše u ponudi - to je neozbiljno imat 2 različita broja), može se i Boris priključiti. Well? Išao bih, samo ovisi o danu i terminu, jer pola dana kroz tjedan sam zauzet do 7-8 navečer. Pa ak se poklopi upao bi u đir Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 OK, kupon je kupljen! Zvao sam i na telefon, žena kaže da može i 6 ljudi, tako da za Borisa ima mjesta (ako hoće). E sad nastupa teži dio, a to je dogovor termina. To bi trebalo što prije, a na njihovom sajtu se može sve online rezervirati. Meni paše sve, sad pišite vi kad kome paše/ne paše. Ili možda da se nađemo uživo pa utanačimo termin? Quote Link to comment
GCEdo Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Odlično! Meni su ovi kasniji termini bolji - od 19:00 i od 20:45. To bih mogao svaki dan. Quote Link to comment
davors Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Pogledao sam na: http://parapark.hr/index.php?page=reservation Uglavnom ponedjeljkom i utorkom ne rade, a idući tjedan mogu: Srijeda: 17:15 Četvrtak: 17:15, 19:00, 20:45 Petak: 17:15, 19:00, 20:45 Subota: 12:00, 13:45 Nedjelja: 19:00, 20:45 Za dalje mogu javiti Quote Link to comment
+bGnjip Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Četvrtak, idemo ! (samo sam zaboravio jel u 19h ili ranije) Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 Ja sam gledao, i tražio, ali nema više nigdje ovoga na ponudi (rekli smo kupiti i drugu sobu). Ako netko nađe, nek' javi... Quote Link to comment
davors Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Našao sam ponudu i kupio po istoj cijeni (240k ). ArizonaSmith je rezervirao u četvrtak 19:15. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 koji četvrtak ? tko ide ? mi se bilježimo sa štovanjem za obaraenj rekorda samo recite s ili bez improvizacije ? Quote Link to comment
+bGnjip Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 zainteresiran, samo me interesira koji čet. da znam jesam li free Quote Link to comment
GCEdo Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 isto zainteresiran, 19:15 mi odgovara svaki četvrtak Quote Link to comment
+bGnjip Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 imam nešto ranije, ali trebao bi doći do tada Quote Link to comment
+therewolf Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Bok, Zahvaljujući Ribafishu koji nas je ljubazno pozvao, danas smo bili ovdje: http://roomescape.hr/main/index. Rješavali smo i na kraju riješili Bunker. Bili smo s klincima i bilo nam je jako dobro. Rok&Ribafish, Anjadunja i nas dvoje. Svi smo uživali i bilo je jako uzbudljivo. Zahvaljujući timskom radu svih uspjeli smo spasiti svijet i izaći ponosno. Posebno su se istakli klinci koji su ravnopravno učestvovali i svojim idejama pomogli da svi skupa uspijemo. Druga zagonetka (banka) je u pripremi i planiramo ići u dogledno vrijeme i na to. Prvi put smo bili na tako nečemu i možemo samo toplo preporučiti. Quote Link to comment
+therewolf Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Evo i osvrta na pukufer.hr-u: http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/roomescape-nova-kvacica-na-turistickoj-mapi-zagreba---362437.html Slika ponosne ekipe: http://punkufer.dnevnik.hr/galerija/roomescape-nova-kvacica-na-turistickoj-mapi-zagreba---362437.html/61018701/362437#gallery Quote Link to comment
GCEdo Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 (edited) To je isti princip kao parapark, samo druga firma? Super da je Zagreb dobio još dvije sobe! Edited November 28, 2014 by GCEdo Quote Link to comment
+therewolf Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 To je isti princip kao parapark, samo druga firma? Super da je Zagreb dobio još dvije sobe! Vlasnik je rekao da su ti iz Maksimirske zatvorili firmu, tako da tamo više nema ništa. Quote Link to comment
Recommended Posts