+ArizonaSmith Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Evo jedno super mjesto, kad bi stavljali cacheve na sve besmislene stvari u HR, prešišali bi Nijemce u momentu. Tko prvi ode na Mljet (Sova?), ovo je vrijedno pogledati (i postaviti cache): http://www.jutarnji.hr/betonske-stepenice-koje-zavrsavaju-u-boriku/1168956/ Quote
+HR_s00va Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Paaa, nee...još. Mislim na Mljet... Ali vrijedi pogledati ovo mjesto, konceptualni besmisao u stvarnom životu... N 45° 04.839' E 14° 07.450' Pogledati sa Street view-om... ...e, da i ima cache Quote
+SiK D. Team Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Kada sam vidio jučer ovu "instalaciju", odmah mi je na pamet palo postavljanje kutijice. Zar nije probijen i neki tunel koji nigdje ne vodi? Mi smo prošle godine naišli na ovo: Road to nowhere Quote
GCEdo Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ili most koji ništa ne spaja. Sigurno bi mogli naći dosta takvih besmislica. Quote
+ArizonaSmith Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 (edited) Kao što vidimo, trebaju proći godine i godine dok se neki svjetski geocaching trendovi dovuku i do nas. Evo jednog super topica sa stranog foruma koji je super ideja, npr. za slijedeći event! Što mislite? http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=277148&hl=font&st=0 Edited March 2, 2014 by ArizonaSmith Quote
+bGnjip Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Kao što vidimo, trebaju proći godine i godine dok se neki svjetski geocaching trendovi dovuku i do nas. Evo jednog super topica sa stranog foruma koji je super ideja, npr. za slijedeći event! Što mislite? http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=277148&hl=font&st=0 (not support) Imaš komad Jarunske plaže, pa postavi tamo nešto, ako ti je to funn. Ja, a vjerujem i mnogi roditelji s maloljenom djecom će sigurno preskočit takav Event. Quote
+ArizonaSmith Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Ah, vidim da ljudi ovo shvaćaju ozbiljno, pa da pojasnim da se za***avam. I ovako treba ljude dovlačit na evente... Samo da malo dočaram čega sve vani ima! Quote
+bGnjip Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ah, vidim da ljudi ovo shvaćaju ozbiljno, pa da pojasnim da se za***avam. I ovako treba ljude dovlačit na evente... Samo da malo dočaram čega sve vani ima! ma veća bi bila fora organizirat Event-Vjenčanje i onda u pol večeri mladoženja objavi par novih Cachova a u boxu 100€ za FTF, pa da vidiš novih članova Quote
GCEdo Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Cache koji se treba traziti naked... GeoPat je isao traziti i snimio avanturu. Nisam bas siguran da bih ga isao traziti, ali da je blize mozda i bih Quote
+ArizonaSmith Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Eto, upravo o tome pričam! I da je ovakav nekakav stavit kod nas recimo kraj neke crkve, eto nam za par dana neplaćene reklame u novinama koja će doći do svakog Hrvata! Yesssss!!! Quote
+ArizonaSmith Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 Vidim na Facebooku da je upravo u tijeku (zadnji dan danas) Street Art Festival u Koprivnici. Malo mi je daleko, ali možda se može naći neka duša koja će se zaletiti tamo i postaviti štogod? Već sam poslao mail teti Jani (cacherica koja je od tamo), ali ne škodi i podijeliti s ostalima, fakat ima dobrih grafita. https://www.facebook.com/pages/Street-art-festival/414567335352629?hc_location=stream Quote
+therewolf Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Sa zaostatkom se nadovezujem na besmislena mjesta. Vidjeli smo u Selcu još jedan takav pješački: https://www.google.com/maps/@45.158904,14.717847,3a,75y,139.89h,93.12t/data=!3m4!1e1!3m2!1sZ7k6p4EFXiNhK-iUHU5XiQ!2e0 Hmmm, pa mi ćemo biti tamo za nekih mjesec dana... Quote
+SiK D. Team Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 @therewolf: ako se radi o geocacahu "Polaca" onda nije besmislen i nije na cesti već na jednom puno zanimljivijem mjestu "ispod" ceste. Nažalost, zbog atraktivnosti lokacije i puno šetača često nestaje, mislim da ni sada nije aktivan Quote
+therewolf Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Nisam mislio na besmislenost nekog konkretnog cachea, nego na besmisleni pješački prijelaz u Selcu koji smo vidjeli prošle godine. Prelaziš cestu i završavaš u zidu!? Čitao sam postove na ovom topicu i vidio primjere besmislenih mjesta u lijepoj našoj, pa sam se sjetio da smo slično mjesto vidjeli i mi, i to napisao. Hvala na info za cache u Selcu. Prošetat ćemo se, možda se pojavi do tada. Quote
+SiK D. Team Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Eh, da sorry, uopće nisam skužio na prvu, fakat ideš i udariš u zid ili možda to pak znači da se pribiješ uza zid, prišuljaš do pješačkog i onda prijeđeš preko jer je tu kao ipak najsigurnije Quote
Matko&Maja Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ekipo evo par pitanja. Ajd nek nam netko kaže kolika veličina spremnika mora biti da bi on bio nano ili micro. Mora li cache biti jedino 35mm kutija od filmova da bi bio micro? Naša kutija je veličinom između službenog nano cachea i micro kutije. Ispada da nam cache dobije DNF jer zamislite nije te veličine. A opet imamo cacheva čiji je logsheet manji od službenog logsheeta originalnog nano cachea. Koji je pak njegov onda naziv - "piko" cache? Quote
+Dr Zagy Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Dobro pitanje! Iako sam ja vidio i drukčije primjere. Naprimjer, kutija veličine oko pola litre registrirana kao regular, a s druge strane kutija veća od litre registrirana kao small. Hmmm! Ali mislim da se ne treba previše zamarati sa takvim sitnicama. Quote
+bGnjip Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ja se vodim onim što je u opisu kod njih, kada se prijavljuje cache. Znači film box, ono od vitamina i sve što je do 1dl = mikro, preko small, a prko 1l = regular. Za nano = sve što je veličine malog prsta (bizon box)i manje. Quote
Matko&Maja Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Ma konkretno se radi o kutijici špiceva za patenterice. Unutra stavljam nano logsheet ali je kutijica veća nego službeni nano cache. To je i zbunilo Zagya kad je tražio pa je očekivao mikro kutiju od 35mm jer nisam dobro odredio veličinu. Quote
GCEdo Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 I nano je micro Sve što je manje od 1 dcl je micro Quote
Recommended Posts