Jump to content

Ideje za cacheve

ArizonaSmith

Recommended Posts

Posted

Paaa, nee...još. Mislim na Mljet...

Ali vrijedi pogledati ovo mjesto, konceptualni besmisao u stvarnom životu...

N 45° 04.839' E 14° 07.450'

Pogledati sa Street view-om...

...e, da i ima cache ;)

Posted

Kao što vidimo, trebaju proći godine i godine dok se neki svjetski geocaching trendovi dovuku i do nas. Evo jednog super topica sa stranog foruma koji je super ideja, npr. za slijedeći event! :lol:

Što mislite?

http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=277148&hl=font&st=0

(not support)

Imaš komad Jarunske plaže, pa postavi tamo nešto, ako ti je to funn. :sad: Ja, a vjerujem i mnogi roditelji s maloljenom djecom će sigurno preskočit takav Event.

Posted

Ah, vidim da ljudi ovo shvaćaju ozbiljno, pa da pojasnim da se za***avam. I ovako treba ljude dovlačit na evente...

Samo da malo dočaram čega sve vani ima! :lol:

ma veća bi bila fora organizirat Event-Vjenčanje i onda u pol večeri mladoženja objavi par novih Cachova a u boxu 100€ za FTF, pa da vidiš novih članova ;)

Posted

Cache koji se treba traziti naked...

GeoPat je isao traziti i snimio avanturu. Nisam bas siguran da bih ga isao traziti, ali da je blize mozda i bih :rolleyes:

Posted

Eto, upravo o tome pričam! I da je ovakav nekakav stavit kod nas recimo kraj neke crkve, eto nam za par dana neplaćene reklame u novinama koja će doći do svakog Hrvata! Yesssss!!! :D

Posted

Vidim na Facebooku da je upravo u tijeku (zadnji dan danas) Street Art Festival u Koprivnici. Malo mi je daleko, ali možda se može naći neka duša koja će se zaletiti tamo i postaviti štogod? Već sam poslao mail teti Jani (cacherica koja je od tamo), ali ne škodi i podijeliti s ostalima, fakat ima dobrih grafita.

https://www.facebook.com/pages/Street-art-festival/414567335352629?hc_location=stream

Posted

@therewolf: ako se radi o geocacahu "Polaca" onda nije besmislen i nije na cesti već na jednom puno zanimljivijem mjestu "ispod" ceste. Nažalost, zbog atraktivnosti lokacije i puno šetača često nestaje, mislim da ni sada nije aktivan :(

Posted

Nisam mislio na besmislenost nekog konkretnog cachea, nego na besmisleni pješački prijelaz u Selcu koji smo vidjeli prošle godine. Prelaziš cestu i završavaš u zidu!?

Čitao sam postove na ovom topicu i vidio primjere besmislenih mjesta u lijepoj našoj, pa sam se sjetio da smo slično mjesto vidjeli i mi, i to napisao.

Hvala na info za cache u Selcu. Prošetat ćemo se, možda se pojavi do tada.

Posted

Eh, da sorry, uopće nisam skužio na prvu, fakat ideš i udariš u zid ili možda to pak znači da se pribiješ uza zid, prišuljaš do pješačkog i onda prijeđeš preko jer je tu kao ipak najsigurnije :blink:

Posted

Ekipo evo par pitanja. Ajd nek nam netko kaže kolika veličina spremnika mora biti da bi on bio nano ili micro. Mora li cache biti jedino 35mm kutija od filmova da bi bio micro? Naša kutija je veličinom između službenog nano cachea i micro kutije. Ispada da nam cache dobije DNF jer zamislite nije te veličine. A opet imamo cacheva čiji je logsheet manji od službenog logsheeta originalnog nano cachea. Koji je pak njegov onda naziv - "piko" cache? :)

Posted

Dobro pitanje!

Iako sam ja vidio i drukčije primjere. Naprimjer, kutija veličine oko pola litre registrirana kao regular, a s druge strane kutija veća od litre registrirana kao small.

Hmmm!

Ali mislim da se ne treba previše zamarati sa takvim sitnicama.

Posted

Ja se vodim onim što je u opisu kod njih, kada se prijavljuje cache. Znači film box, ono od vitamina i sve što je do 1dl = mikro, preko small, a prko 1l = regular. Za nano = sve što je veličine malog prsta (bizon box)i manje.

:)

Posted

Ma konkretno se radi o kutijici špiceva za patenterice. Unutra stavljam nano logsheet ali je kutijica veća nego službeni nano cache. To je i zbunilo Zagya kad je tražio pa je očekivao mikro kutiju od 35mm jer nisam dobro odredio veličinu.