Jump to content

Trazi se Travel Bug


GCEdo

Recommended Posts

Bok ekipa,

Nakon posljednjeg eventa (Decoded year 2014) opet se zagubio svaki trag jednom od Ivinih TB-a. Riječ je o Putujućem Štrumpfu (Traveling Smurf). To je sad već postala tradicija, nakon svakog eventa gubi se po jedan trackable. Molio bih onoga tko ga je preuzeo da ga i logira kao preuzetog. Donijeli smo ga kako bi Štrumpf putovao, a ne čamio u torbi neregistriran

Puno hvala :)

Link to comment

Da, treba nešto napraviti povodom grabeži koja vlada na eventima. Ljudi ne prijavljuju ostavljanje/uzimanje trackable-ova, a mnogi koji na kraju završe s njima i ne znaju što su, te kako ih treba hendlati.

Jedino što mi pada na pamet je da se napravi lista (apparently, to se već radi, da bi svi mogli prijavit sve, ah...), pa da se samo kraj kodova upiše tko je što uzeo.

Link to comment

Dobra ideja. Ali pretpostavljam da je glavni problem s novim cacherima koji ne znaju što je trackable i misle da je to običan swag predmet. Potpisivanje na listu bi možda i tu moglo pomoći jer bi onda mogli odraditi kratku edukaciju o trackablesima za nove koji žele pokupiti jedan od njih. Vidio sam da ste ti i Sova i ovako dosta objašnjavali taj aspekt igre na prošlom eventu.

Link to comment

Evo jedne zanimljivosti, nekako mi paše u ovaj topic:

Evropska prijestolnica kulture za 2014 je Umea u (sjevernoj) Švedskoj. Povodom toga, lokalni geocacheri su organizirali Mega event planiran za 1-3.8., a opet povodom toga su se sjetili poslat specijalni geocoin u sve glavne gradove Evrope, s misijom da dođu natrag u taj grad do Mega Eventa. Po meni, bit će im super ako im se 15% coinova vrati na vrijeme, ali dobro.

 

Uglavnom, geocoin koji kreće iz Zagreba je stigao meni, a vidjevši sudbinu gornjenavedenih coinova i bugova, te obzirom na njegovu specijalnu misiju, nekako mi ga se ne ostavlja u Zagrebu.

Ako netko ide u slijedećih par dana na put prema (okvirno) sjeveru, i misli cachirati usput, mogu mu prepustiti coin. Ja bi trebao u Italiju negdje onaj vikend za 2 tjedna, pa ako ništa drugo, odnijet ću ga ja.

 

Naravno, i ako nekome paše ići u Švedsku na Mega event, navalite (bojim se da i ako vam se ide, izgubit ćete volju kad vidite gdje je to).

 

Coin (sa svim daljnjim linkovima) je ovdje: http://coord.info/TB6A9C3

 

Hura!

Link to comment

Evo još jedne zanimljivosti. Godine 2020. europska prijestolnica kulture bit će jedan irski i jedan hrvatski grad (naravno, ako u međuvremenu sve ne ode kvragu). Grad Rijeka se ozbiljno priprema za hrvatsku kandidaturu pa možda bude razloga da i mi napravimo nešto. Ako Rijeka i ne bude bit će netko drugi u RH pa opet dobro :)

Brzo će to proći, još samo 6 godina!

Link to comment

Spremao sam se arhivirat zadnji event GC4WJXN i vidim u Inventory-u još uvijek stoje 4 TB-a:

Fluitje

StonehengeRocks! IdentiTag

The Blue Goose

Traveling Smurf

:/

Izgleda da netko ne zna logirat TB-ove :(

 

usput, pitanje: da reportam "missing" ili samo pustim, pa možda netko već logira negdje??

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...