Jump to content

CITO vikend u travnju


Dr Zagy

Recommended Posts

Kao i svake godine, tako se i ove godine u travnju točnije za vikend 26. i 27.4.2014. organizira CITO event povodom međunarodnog dana planeta Zemlje. Svatko tko prijavi Attended na CITO event, dobit će prigodni suvenir. Tako će geocacheri biti u prilici dobiti još jedan bod na cito eventu, zaraditi suvenir na profilu i što je najvažnije, pomoći će da priroda bude malo čistija.

Ima li prijedloga za lokaciju za CITO?

 

http://blog.geocaching.com/2014/01/announcing-the-2014-cito-weekend-and-souvenir/

Link to comment

Na Sljemenu, provjereno ima već dosta postavljenih (što starih, što novih) a možda bude još koji do tada ;)

Gorski Katar da i ne spominjm, većina nas tamo nije ni zavirila, a neki su se ipak potrudili da posiju dosta toga :))

A možda na pol puta do istoka, da ne mora Dr.Z. da putuje preko pol HR ili će mu to ipak biti razlog da malo vidi mora :D

Link to comment

Kada je bgnjip već potaknuo tu temu da se priključim. Prošle godine smo imali jedan, po mojem mišljenju, jako dobar event u Gorskom kotaru. I za ovu godinu mi se po glavi mota jedna dobra ideja, isto za Gorski kotar, ali to sigurno neće biti krajem četvrtog, već prije u drugoj polovici petog ili prvoj polovici šestog mjeseca (razlog je često prevrtljiva klima u GK. Osim toga postoji jedno područje u GK gdje bi za sve mogla biti "gozba" od kutijica, a baš čini mi se da CITO nije za takvu berbu! O eventu u GK sve ću vas obavijestiti najprije na forumu da zajednički ispeglamo program!

Toplo se nadam da će se još poneki s područja PGŽ priključiti u organiziranju evenata i postavljanju kutijica jer ovako nećemo daleko!

Link to comment

Mota mi se ideja u glavi da pokušam organizirati CITO u Osijeku ili okolici. Naravno, prvo moram vidjeti da li ima zainteresiranih za tako nešto (nema smisla da organiziram i onda mi nitko ne dođe). To bi vjerojatno bilo u subotu tako da se ima vremena za poslije obići Slavoniju.

Link to comment

Super ideja i za ponovni CITO na Papuku, i za event u Gorskom Kotaru (prošli put je stvarno bilo super), a trebalo bi i do Osijeka otići, fali mi par županija s istočne strane (hehe). Sova je bio spominjao neki odlazak u Rijeku na fašnik, a kad smo već kod evenata, slijedeći petak (7.2.) je event u Mariboru. I to u 18h, malo nezgodno za sve koji rade.

Kad smo već kod Maribora, primijeti li tko onog velikog smiley-a napravljenog od 39 misterija? Ako nije, primijetite. I spomenuh li da sam riješio sve to? Ako nisam, spominjem sad. Upitah li već ima li koga za vikend čerečenja misterija (i ostalog) u Mariboru? Bilo bi dobro a) prespavati i iskoristiti 2 dana, i B) čekati da malo zatopli, ovo sad sa snijegom nema smisla.

Toliko od mene. :D

Link to comment

Zagy jesi li saznao hoće li biti eventa u Velikoj i ove godine? Mi smo baš raspoloženi opet posjetiti tu okolicu ovoga puta s dječjim kolicima :)

Pričao sam sa Goranom. Rekao je da bi i ove godine nešto napravio, samo na nekoj drugoj lokaciji, ali isto na Papuku.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...