+Dr Zagy Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Kao i svake godine, tako se i ove godine u travnju točnije za vikend 26. i 27.4.2014. organizira CITO event povodom međunarodnog dana planeta Zemlje. Svatko tko prijavi Attended na CITO event, dobit će prigodni suvenir. Tako će geocacheri biti u prilici dobiti još jedan bod na cito eventu, zaraditi suvenir na profilu i što je najvažnije, pomoći će da priroda bude malo čistija. Ima li prijedloga za lokaciju za CITO? http://blog.geocaching.com/2014/01/announcing-the-2014-cito-weekend-and-souvenir/ Quote
Matko&Maja Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Zagy jel neće biti CITO u Velikoj i ove godine? Nama je bilo super tamo. Odlična ekipa i super krajolik. Ove godine od tima bi išao samo ja (Matko) dok Maja mora paziti na budućeg trećeg člana našeg tima. Quote
+bGnjip Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Na Sljemenu, provjereno ima već dosta postavljenih (što starih, što novih) a možda bude još koji do tada Gorski Katar da i ne spominjm, većina nas tamo nije ni zavirila, a neki su se ipak potrudili da posiju dosta toga ) A možda na pol puta do istoka, da ne mora Dr.Z. da putuje preko pol HR ili će mu to ipak biti razlog da malo vidi mora Quote
+SiK D. Team Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Kada je bgnjip već potaknuo tu temu da se priključim. Prošle godine smo imali jedan, po mojem mišljenju, jako dobar event u Gorskom kotaru. I za ovu godinu mi se po glavi mota jedna dobra ideja, isto za Gorski kotar, ali to sigurno neće biti krajem četvrtog, već prije u drugoj polovici petog ili prvoj polovici šestog mjeseca (razlog je često prevrtljiva klima u GK. Osim toga postoji jedno područje u GK gdje bi za sve mogla biti "gozba" od kutijica, a baš čini mi se da CITO nije za takvu berbu! O eventu u GK sve ću vas obavijestiti najprije na forumu da zajednički ispeglamo program! Toplo se nadam da će se još poneki s područja PGŽ priključiti u organiziranju evenata i postavljanju kutijica jer ovako nećemo daleko! Quote
+Dr Zagy Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Mota mi se ideja u glavi da pokušam organizirati CITO u Osijeku ili okolici. Naravno, prvo moram vidjeti da li ima zainteresiranih za tako nešto (nema smisla da organiziram i onda mi nitko ne dođe). To bi vjerojatno bilo u subotu tako da se ima vremena za poslije obići Slavoniju. Quote
+ArizonaSmith Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Super ideja i za ponovni CITO na Papuku, i za event u Gorskom Kotaru (prošli put je stvarno bilo super), a trebalo bi i do Osijeka otići, fali mi par županija s istočne strane (hehe). Sova je bio spominjao neki odlazak u Rijeku na fašnik, a kad smo već kod evenata, slijedeći petak (7.2.) je event u Mariboru. I to u 18h, malo nezgodno za sve koji rade. Kad smo već kod Maribora, primijeti li tko onog velikog smiley-a napravljenog od 39 misterija? Ako nije, primijetite. I spomenuh li da sam riješio sve to? Ako nisam, spominjem sad. Upitah li već ima li koga za vikend čerečenja misterija (i ostalog) u Mariboru? Bilo bi dobro a) prespavati i iskoristiti 2 dana, i čekati da malo zatopli, ovo sad sa snijegom nema smisla. Toliko od mene. Quote
+heroj_ulice Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) Geopark planira CITO i ove godine, javim se s dodatnim detaljima cim saznam... Edited February 2, 2014 by heroj_ulice Quote
+Dr Zagy Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Novi CITO vikend je tu. Potrebno je 25. ili 26.4. prisustvovati CITO eventu za što se dobije virtualni suvenir. Ja ću poslati upit u PP Papuk da vidimo jel oni i ove godine spremaju nešto. Ako ne bude, onda bi mogli malo počistiti područje po Osijeku. http://www.geocaching.com/blog/2015/01/join-the-geocaching-global-cleanup-called-cito/ Quote
Matko&Maja Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Zagy jesi li saznao hoće li biti eventa u Velikoj i ove godine? Mi smo baš raspoloženi opet posjetiti tu okolicu ovoga puta s dječjim kolicima Quote
+Dr Zagy Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Zagy jesi li saznao hoće li biti eventa u Velikoj i ove godine? Mi smo baš raspoloženi opet posjetiti tu okolicu ovoga puta s dječjim kolicima Pričao sam sa Goranom. Rekao je da bi i ove godine nešto napravio, samo na nekoj drugoj lokaciji, ali isto na Papuku. Quote
Recommended Posts