+heroj_ulice Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Daklem, što ste odlučili ove godine ili u ovome periodu, što ganjate, što vam je želja ? nama je u planu počistiti 365(6) matricu i - fala na pitanju - vec nam 10tak dana dobro ide Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Daklem, mi racunamo na novih 100 pronadjenih, odraditi 24/24, pronaci desetak kutijica iznad 1000 mnv, organizirati okupljanje, postaviti 20-30 novih kutijica, hmmm i mozda osnovati udrugu Sta smo napravili objavimo na istom mjestu za godinu dana? Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 24/24? Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 24 pronađena u 24 sata, vi veterani to već sigurno imate, navališ se na power trail i riješiš problem Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted January 13, 2014 Author Share Posted January 13, 2014 nja, power trail nije zanimljiv.... zabavnije je to riješiti normalnim cachevima recimo mirc je skupio 50 kom u zagrebu u jednom danu :D a cijelu večer je pio s nama... Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Meni je želja da mi ne nestaju više cachevi, najrađe bi postavio kamere s ugrađenim snajperom na daljinski, pa kako koji muggle ukrade cache, BUM! (naravno, radilo bi se o bezopasnoj zračnoj pušci... ) Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Ja sam si postavio cilj da si poboljšam statistiku za 20 % u gotovo svim kategorijama. Jednostavno sam gledao brojeve i na sve dodao 20 %. Vjerojatno ću uspjeti u dosta kategorija, ali ne očekujem da ću baš sve ispuniti. Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Zagi, svaka čast ako ti to uspije. Naime, već si valjda obrstio sve što se obrstit da u bližoj (pa i daljoj) okolici, a ne vidim nikoga (osim Matka i Maje, ali to je premalo) tko će ti tu istu okolicu žešće nadopuniti. Bez većih i dužih putovanja, brojevi se ne mogu nabildati samo tako. Znači, pravac Budimpešta?? Mislim da ti je to najbliža destinacija koju možemo zvati Eldorado (imaju sve živo). Ja bi rado još koji tjedan u lov u Budimpeštu, bio sam par puta, ali stalno niču novi cachevi. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 Moj privatni cilj je ustvari redovito logirati cacheve koje sam našao (cca.250 u zasotatku trenuto...) I publishati sve ideje koje se kuhaju duže od pola godine... Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Daklem, mi racunamo na novih 100 pronadjenih, odraditi 24/24, pronaci desetak kutijica iznad 1000 mnv, organizirati okupljanje, postaviti 20-30 novih kutijica, hmmm i mozda osnovati udrugu Sta smo napravili objavimo na istom mjestu za godinu dana? Mislim da ti to neće biti problem. U Istri i na Krku ima puno cacheva i za 24/24 i za još i više od 100 pronađenih. Štoviše, vjerojatno ćeš uživati u pronalasku nekih kutija jer imaju visok broj favorit bodova. Desetak kutija iznad 1000 mnv isto ne bi trebao biti problem, rješivo za nekoliko vikenda. Okupljanju se radujem i nadam se da ću moći doći. nja, power trail nije zanimljiv.... zabavnije je to riješiti normalnim cachevima recimo mirc je skupio 50 kom u zagrebu u jednom danu :D a cijelu večer je pio s nama... Ne bih se složio, zna biti jako zabavno kad tražiš u društvu sa još 4 geocachera pa svi zajedno tražite. Potrebna je dobra organizacija i planiranje. Zagi, svaka čast ako ti to uspije. Naime, već si valjda obrstio sve što se obrstit da u bližoj (pa i daljoj) okolici, a ne vidim nikoga (osim Matka i Maje, ali to je premalo) tko će ti tu istu okolicu žešće nadopuniti. Bez većih i dužih putovanja, brojevi se ne mogu nabildati samo tako. Znači, pravac Budimpešta?? Mislim da ti je to najbliža destinacija koju možemo zvati Eldorado (imaju sve živo). Ja bi rado još koji tjedan u lov u Budimpeštu, bio sam par puta, ali stalno niču novi cachevi. Arizona, tako je, obrstio sam skoro sve u mojoj okolici. Ostalo mi još samo nekoliko cacheva. Matko&Maja će sad malo usporiti zbog drugih obaveza, a nekih drugih geocachera još nema toliko iako se malo uključuju i neki drugi. Do Budimpešte bi bilo lijepo otići na tjedan dana i pronaći što više cacheva. A bilo bi sigurno više od stotinu, možda i dvije. Moj privatni cilj je ustvari redovito logirati cacheve koje sam našao (cca.250 u zasotatku trenuto...) I publishati sve ideje koje se kuhaju duže od pola godine... I ja sam imao sličan problem kad sam neke cacheve logirao nakon više od mjesec dana. Sada sam ipak redovitiji, ali još uvijek uploadam slike na neke stare cacheve (pucam na emerald badge). Quote Link to comment
+nway Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Moja je jednostavna, pokupit što mogu i barem 2 objavit svaki mjesec! Quote Link to comment
+bGnjip Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 hm, da vidimo: -popunjavanje matrice - definitivno, -24/24h bi bilo funn, ali treba smislit dobru poziciju za GO - vrijedi pokušat -100? - ma 200! (a ako se posreći 365/god. bit će precool) Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Godina se bliži kraju. Mogu se pohvaliti da sam dosad ispunio govoto sve što sam si planirao tj poboljšao statistiku za 20 % u govoto svim kategorijama. Nisam uspio baš sve ispuntiti, ali to nisam ni očekivao. Kad uspoređujem ovu godinu sa prethodnom, otprilike sam tu negdje. Možda je prošla godina ipak bila malo bolja jer sam osvojio neke cacheve iznad 2000 pa i 3000 metara, a ove godine tek nekoliko iznad 1000 m. Ali, nećemo cjepidlačiti. Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Od uspjeha u ovoj godini izdvojio bih slijedeće: 1.Dodane nove zemlje- BIH i Crna Gora. 2.Zajedničko keširanje u Krškom 3.Event u Gorskom Kotaru 4.Solo prehodan brdski power trail u Slovačkoj 5.Posjet Logarskoj dolini u Sloveniji i postavljen cache na 1763 m. 6.Postavljeno nekoliko kutija na Papuku od kojih neki čekaju na ftf još od ljeta. 7.Emerald badge za FTF i uploadane slike 8.Planinarenje na Kalniku i Ivanščici u jednom danu te obnova kutije kod Kalnika i Čeva 9.Upoznato mnogo novih geocachera i još dosta toga... Naravno, bilo je i neuspjeha: 1.Neodlazak u Srbiju 2.Premalo cahceva u Mađarskoj 3.Neodlazak na Mega event u Slovačku i još poneka sitnica... Ajde da sad čujem vas! Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Pa evo, ono što smo si zaželjeli to smo i realizirali: nismo pronašli 100 već 200,a godina još traje, organizirali tri eventa od čega jedan dvodnevni, riješili 24/24, postavili 21 kutijicu. Jedino nismo realizirali baš ono čemu smo se nekako najviše radovali, pronašli smo samo tri kutijice iznad 1000, ali zato smo pronašli najstariji postavljeni u RH! Baš nas nije išlo, dva puta nismo uspjeli na Biokovo, nismo uspjeli na kratak GO u Bovec pa samim tim i na Mangart, a onda je otpao i slovenski Snežnik (ali neka, ovi ljepotani čekaju za neki milestone) I da ono najvažnije, sve je to postignuto samo i isključivo s mojom Katarinom, ništa sam... Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Mene fascinira kod Zagija da je ne znam koliko puta potegao iz Osijeka u Zagreb zbog eventa/cachiranja (navodno i sad u subotu dolazi), a Srbija mu je na 50-ak km, i ne uspije još otić tamo od početka cachiranja, unatoč Novogodišnjoj rezoluciji...??? Please explain! Quote Link to comment
GCEdo Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 (edited) Koliko ja znam, Zagy je već cachirao po Srbiji Edited December 12, 2014 by GCEdo Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Mene fascinira kod Zagija da je ne znam koliko puta potegao iz Osijeka u Zagreb zbog eventa/cachiranja (navodno i sad u subotu dolazi), a Srbija mu je na 50-ak km, i ne uspije još otić tamo od početka cachiranja, unatoč Novogodišnjoj rezoluciji...??? Please explain! Nije 50, nego 100 km do Novog Sada. S tim da se moram u istom danu vratiti natrag, dok u Zg mogu prespavati. Ali mislim da je to nekako psihološki, čim moram prijeći granicu, već mi se čini puno dalje. Koliko ja znam, Zagy je već cachirao po Srbiji Točno! Bio sam tamo prošle godine. Čak imam i jedan FTF. Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Stara godina je protekla, a došla nova. Ajde da čujemo kakve sad imate glazbene želje. Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Evo nasih zelja: 1. Sakupiti najmanje 162 kutijice, 2. Dodati najmanje 2 zupanije i jednu zemlju u statistiku pronadjenih (ili neke kombinacije), 3. Postaviti 25 kutijica, 4. Organizirati najmanje 2 eventa (jedan obavezno vec tradicionalno u Gorskom kotaru, a mozda i dva), ovisi o Dr. Zagyju 5. Popraviti statistiku matrice 81 i 365, 6. 10 puta ici preko 1000 mnv, 2 puta iznad 1500, jedanput iznad 2000 i jedanput iznad 2500 mnv (ne dopeljati se autom do kutijice) 7. Ugostiti geocachera, 8. Ostale sitnice... IZVAN KONKURENCIJE: dooooobroooo se zabavitiiii.... A sada vi... Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Evo nasih zelja: 1. Sakupiti najmanje 162 kutijice, 2. Dodati najmanje 2 zupanije i jednu zemlju u statistiku pronadjenih (ili neke kombinacije), 3. Postaviti 25 kutijica, 4. Organizirati najmanje 2 eventa (jedan obavezno vec tradicionalno u Gorskom kotaru, a mozda i dva), ovisi o Dr. Zagyju 5. Popraviti statistiku matrice 81 i 365, 6. 10 puta ici preko 1000 mnv, 2 puta iznad 1500, jedanput iznad 2000 i jedanput iznad 2500 mnv (ne dopeljati se autom do kutijice) 7. Ugostiti geocachera, 8. Ostale sitnice... IZVAN KONKURENCIJE: dooooobroooo se zabavitiiii.... A sada vi... Oho! Porasli su apetiti od prošle godine Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Evo mog popisa: 1. Dodati jednu zemlju 2. Naći 5 kutija u HR iznad 1000 m. 3. Diamond badge za uploadane slike 4. Postaviti 15-20 kutija 5. Poboljšati kalendar na 300 6. Napraviti jedan challenge 7. Upoznati puno geocachera (naravno, na eventima) 8. Organizirati 2 eventa 9. Posjetiti Novi Sad 10. Ima toga još, ali treba nešto ostaviti i za slijedeću godinu. Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Evo mog popisa: 1. Dodati jednu zemlju 2. Naći 5 kutija u HR iznad 1000 m. 3. Diamond badge za uploadane slike 4. Postaviti 15-20 kutija 5. Poboljšati kalendar na 300 6. Napraviti jedan challenge 7. Upoznati puno geocachera (naravno, na eventima) 8. Organizirati 2 eventa 9. Posjetiti Novi Sad 10. Ima toga još, ali treba nešto ostaviti i za slijedeću godinu. Ček malo, a gdje je posjetiti Rijeku i skinuti točku 2 u jedan vikend? Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Evo mog popisa: 1. Dodati jednu zemlju 2. Naći 5 kutija u HR iznad 1000 m. 3. Diamond badge za uploadane slike 4. Postaviti 15-20 kutija 5. Poboljšati kalendar na 300 6. Napraviti jedan challenge 7. Upoznati puno geocachera (naravno, na eventima) 8. Organizirati 2 eventa 9. Posjetiti Novi Sad 10. Ima toga još, ali treba nešto ostaviti i za slijedeću godinu. Ček malo, a gdje je posjetiti Rijeku i skinuti točku 2 u jedan vikend? To spada pod 2a Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Evo mog popisa: 1. Dodati jednu zemlju 2. Naći 5 kutija u HR iznad 1000 m. 3. Diamond badge za uploadane slike 4. Postaviti 15-20 kutija 5. Poboljšati kalendar na 300 6. Napraviti jedan challenge 7. Upoznati puno geocachera (naravno, na eventima) 8. Organizirati 2 eventa 9. Posjetiti Novi Sad 10. Ima toga još, ali treba nešto ostaviti i za slijedeću godinu. Godina je na izmaku. Vrijeme je da pogledam unazad i rezimiram što je postignuto. 1. Done - Poljska i San Marino. 2. Done - u Gorskom Kotaru i Istri 2a. Done 3. Done 4. Done - 33 cache 5. Fail - ali više zbog toga što nisam imao u blizini kutije za tražiti. 6. Fail - challengi privremeno stopirani 7. Done 8. Done - 4 eventa 9. Hmmm... 10. Done Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Posebno bih izdvojio slijedeće uspjehe: 1. Posjećeni vrh Orljak u Istri 2. Prvi planinari na Risnjaku ove godine (zajedno sa Sanjinom) 3. Popunjavanje djelića geopuzzle u Slovačkoj 4. Posjećen vrh Velky Rozsutec u Slovačkoj 5. 2 izleta na Kalnik 6. Postavljene kutije kod petrinjskih utvrda 7. Novogodišnji pohod na Papuku 8. STF u Italiji 9. Pronađeno 2000 geocacheva 10. Obnova arhiviranog geocache u Bosni Bez konkurencije: napisana i objavljena hrpa reportaža Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 PS: Za mnoge moje uspjehe zaslužni ste upravo vi, prijatelji i geocacheri, koji postavljate nove kutije. Jer da nema nekih kutija, vjerojatno nikad ne bih išao na neke lokacije. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted December 26, 2015 Author Share Posted December 26, 2015 kapa dolje direktore Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Mene fascinira kod Zagija da je ne znam koliko puta potegao iz Osijeka u Zagreb zbog eventa/cachiranja (navodno i sad u subotu dolazi), a Srbija mu je na 50-ak km, i ne uspije još otić tamo od početka cachiranja, unatoč Novogodišnjoj rezoluciji...??? Please explain! Evo, konačno sam i to obavio. Danas sam bio u Novom Sadu i pronašao geocache. Tako da je i ovo skinuto sa to-do liste Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 kapa dolje legendo Quote Link to comment
Recommended Posts