+_Teodor_ Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Witam, jak opublikować np: 10 moich nowych skrytek dokładnie o jednym czasie. Każda nowa skrytka przechodzi weryfikacje jak przejdzie weryfikacje to jest automatycznie publikowana a ja chciałbym opublikować wcześniej przygotowane skrytki dokładnie o podanym wcześniej czasie. Quote
+dadoskawina Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Witam, jak opublikować np: 10 moich nowych skrytek dokładnie o jednym czasie. Każda nowa skrytka przechodzi weryfikacje jak przejdzie weryfikacje to jest automatycznie publikowana a ja chciałbym opublikować wcześniej przygotowane skrytki dokładnie o podanym wcześniej czasie. Na ostatnim etapie tworzenia listingu w "Post reviewer note" piszesz odpowiednią informację dla recenzenta, np. prośbę o publikację konkretnego dnia o konkretnej godzinie. Quote
+y_a_h_oo Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Witam, jak opublikować np: 10 moich nowych skrytek dokładnie o jednym czasie. Każda nowa skrytka przechodzi weryfikacje jak przejdzie weryfikacje to jest automatycznie publikowana a ja chciałbym opublikować wcześniej przygotowane skrytki dokładnie o podanym wcześniej czasie. Tak jak mowil dodaskawina. Dodalbym jeszcze info, ze zalezy Ci, aby WSZYSTKIE byly opublikowane jednoczesnie, tzn. ze jezeli Rev bedzie mial jakies "ale" do ktoregos z keszy, to bedzie wiedzial, ze wolisz, aby zatrzymal cala serie, a nie publikowal np. 9 z 10. Quote
hanysek81 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Witam, jak opublikować np: 10 moich nowych skrytek dokładnie o jednym czasie. Każda nowa skrytka przechodzi weryfikacje jak przejdzie weryfikacje to jest automatycznie publikowana a ja chciałbym opublikować wcześniej przygotowane skrytki dokładnie o podanym wcześniej czasie. Mogłeś popytać na ostatnim evencie. Widzę, że muszę trzymać w zanadrzu jakiś jeden dzień wolnego... Quote
Recommended Posts