Jump to content

Multicache fizička udaljenost


SiK D. Team

Recommended Posts

Ekipo,

 

planiram postaviti jedan multi u Kastvu i sada imam problem. Početne koordinate nigdje mi ne ulaze u 161 metar, ali završne mi ulaze u drugi multi, i to ne u njegov početak već na finalnu destinaciju koja nije ni vidljiva na karti. Razmišljao sam i o tome da okrenem priču, ali mi onda početne koordinate koje su objavljene u logu ulaze u 161 m od finalnih koordinata već postojećeg multija u Kastvu!

S obzirom da bi oko multija imao poprilično posla, ne da mi se u to ulaziti ako će me Vrso odbiti, a s druge strane ideja mi se čini odličnom da bi tako olako propala!

Savjeti?

Link to comment

Moj savjet je da pronađeš multi i vidiš gdje je finale tako da znaš gdje možeš postaviti svoj cache. Ne moraš ići sa kćerkom niti logirati, bitno samo da znaš gdje ti je perimetar 161 metar.

Kod multicache pravilo 161 metar vrijedi za fizički prisutne kutije. Odbnosno, virtualni stage možeš postaviti i unutar manje od 161 metar (teoretski i samo 10 metara). Bitno je da fizička kutija ili stage od multi je više od 161 m od neke druge fizičke kutije ili stage od multi. Znači, moraš znati gdje ti je cijeli postojeći multicache da znaš gdje su fizičke kutije. Virtualni stageovi nemaju pravilo 161 metar.

Nadam se da sam pomogao.

Sretno!

Link to comment

Pravila su u stvari jednostavna :) Jedino bitno je da dva FIZIČKA containera (znači kutije koje je netko postavio na to mjesto - finali su uvijek fizički containeri, a multi ih može imati na nekim ili svim stagevima) nisu bliže od 161m. ako se radi o multiju Kastav jedino bitno je da tvoj final ne smije biti unutar 161m od finala tog multija jer su svi stagevi tog multija virutalni (u smislu da nema DODANIH fizičkih kutija tamo - radi se o očitavanju nećeg što već postoji). Eventualno, ako planiraš stavljati dodatne containere onda moraš paziti i da oni nisu unutar 161 metar od blo kojeg drugog containera :) kod prijave multija ces morati paziti na vrstu waypointa (ako ćeš ih dodavati - topli savjet svakako definiraj waypoint pa i ako nisu poznate koordinate za njih, svima je puno jednostavnije tako tražiti :)) da ne ispadne da si dodao containere - odaberi question to answer ;) početna točka ne igra nikakvu ulogu, možeš ju staviti i na final već postojećeg cache ;)

 

nadam se da nisma zakomplicirao stvar sada

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...