Jump to content

Matrix w Polsce

mpark

Recommended Posts

Posted

Dziękuję raz jeszcze, i za gratulacje i za te wszystkie skrytki, które pozakładaliście, i za odległe wspólne wyjazdy, które z niektórymi z Was odbyłem w pogoni za matrixem. Upajam się aktualnie resztką matrixa:

a4cca2aa-72ab-459a-b62a-0836e86d94dd.jpg

Bardziej jednak niż matrix i badże cieszy mnie atmosfera, jaka panowała podczas dzisiejszego eventu. Kto nie był niech poczyta, popatrzy i pozazdrości:

Tajemnica poliszynela

Posted

Serdecznie gratulacje Toczyroszku! laughing.gif

Mam nadzieję, że po zdobyciu matrix-a oraz "wykoszeniu" iluś tam jeszcze FTF'ów nie przejdziesz na geo-emeryturę, o której kiedyś od Ciebie słyszałem. Szkoda byłoby już nie zobaczyć kolejnych skrytek Twojego autorstwa na mapie Krakowa. big_smile.gif

PS. Event pontonowy mnie niestety - z przyczyn "osobistych" - ominął, czego po przeglądnięciu zdjęć jeszcze bardziej żałuję... tired.gif

Posted

Serdecznie gratulacje Toczyroszku! laughing.gif

Mam nadzieję, że po zdobyciu matrix-a oraz "wykoszeniu" iluś tam jeszcze FTF'ów nie przejdziesz na geo-emeryturę, o której kiedyś od Ciebie słyszałem. Szkoda byłoby już nie zobaczyć kolejnych skrytek Twojego autorstwa na mapie Krakowa. big_smile.gif

Przyłączam się do gratulacji...

a co do geo-emerytury, to od kilku miesiecy abdul65 tez ja ogłasza,że już wkrótce... na szczęście tylko ogłasza! :rolleyes:

Posted

Co teraz będziesz toczył? :-)

Niedawno Spider mi powiedział, że "są rzeczy ważniejsze niż geocaching". Żartowniś z niego :)

Cele zawsze są. Pierwszym było zdobycie 1000 znalezień. Kolejnym uzyskanie znalezienia dla każdego dnia w roku. Potem matrix. Teraz moim celem jest zdobycie złoto-czarnego pasa :)

Poza tym jest mnóstwo mniejszych celów - niektóre ze względów strategicznych są niejawne. Np. przeserwisować wszystkie moje nieaktywne skrytki :)

Posted

Poza tym jest mnóstwo mniejszych celów - niektóre ze względów strategicznych są niejawne. Np. przeserwisować wszystkie moje nieaktywne skrytki :)

A serwis jest czasami najbardziej wymagający, wiemy, wiemy... :rolleyes:

Posted

My tu gadu, gadu a kolega dr_jeep po cichutku również zrobił matrix'a. Nie omieszkałem mu już pogratulować osobiście. Nie ukrywam, że mnie to trochę poruszyło, bo szykowaliśmy się z bogobigiem na zajęcie 2 miejsca.

Pozdrawiam.

Posted

Gratulacje dla Dr_Jeepa. Zrobiłeś to w mistrzowskim stylu. Było czystą przyjemnością brać udział w tych decydujących momentach i najtrudniejszych skrytkach. Pozdrawiam Cię.

Posted

Dziękuję,

długo myślałem, jak się będę czuł i w jaki sposób pogratuluję Pelpolkowi, jak to on będzie pierwszy a nie ja.

Zrobił to w bardzo podobny sposób jak ja sobie wyobraziłem ze to zrobię.

Poczułem ciepło słuchając słów brodacza, którego dobrze znam - dzięki Leszek.

To była najbardziej wariacka końcówka roku, Sylwester i Nowy Rok w moim życiu.

Cieszę się że dzisiaj Krzoszowi skończył się urlop i musiał wrócić do siebie, bo byśmy się chyba zakeszowali na śmierć.

Również jest też rzecz z której się nie cieszę w kontekście końca urlopu Krzosza.

Natomiast myślę, że najbliższe godziny przyniosą największe zaskoczenie w historii Polskiego geocachingu.

Posted

Pierwszy czy ostatni... podjęcie matrixa jest trudnym zadaniem. Gratuluję więc wszystkim co już zdobyli i na przyszłość tym co zdobędą.

Też myślę, że Silesian jest Galicjanem. To był chwyt marketingowy ze zmianą nazwy coby Małopolskę trochę podrażnić :P

Posted

Miło mi pogratulować koledze KRZOSZ-owi zdobycia szóstego matrixa w Polsce. Moja radość jest tym większa, że miałem przyjemność być zaproszony do grona keszerów uczestniczących w tym wydarzeniu.

Jeszcze raz gratuluję Robert i trzymam kciuki za realizację twoich pomysłów. Myślę, że dzięki takim osobom jak Ty geocaching w Polsce będzie wspinał się tylko na wyższe poziomy.

A jutro mam nadzieję, że będę składał gratulację następnej osobie.

Pozdrawiam ciepło.

Posted

Gratulacje dla Krzosza.

Chłopaki, wielkie dzięki za wsparcie przy moim - bez Was robiłbym go nie wiem jak długo.

Ale jeszcze większe za wczoraj - właśnie loguje się pierwszy kobiecy matriks w Polsce.

Podobnie jak lekarze - robimy teraz "dwójkę"

Posted

Wielkie gratulacje dla koleżanki FroggyTheGirl za skompletowanie matrixa. Tym większe uznanie się należy, że to pierwszy matrix w Polsce zrobiony przez kobietę. W tym wypadku nie ominęła mnie również przyjemność podziwiania zmagań koleżanki z podejmowaniem skrytek. Wczorajszego dnia nie zapomnę do końca życia - przejechane 750km i 19 godzin zmagań ze skrytkami, śnieżną pogodą, mrozem -17stC z wiatrem i jazdą po górskich zaśnieżonych serpentynach. A już o wilkach i niedźwiedziach w lesie o po 21-szej wolę nie wspominać :laughing:

Jeszcze raz gratuluję.

ps - wypocznij, bo teraz będzie już tylko trudniej :P

Posted

Matrixów jest co nie miara!

Jest tradycyjny, multi, zagadkowy, eventowy...

mikro, regular i large...

zimowy, wiosenny letni i jesienny

matrix założeń

matrixy wojewódzkie

no i matrix FTFów

tak więc wszystkie Hieny, Szakale, Gepardy i inne Kapibary nie prędko spoczną na laurach ;)

Posted

No ruszy się człowiek na chwilę z kraju a tu takie rzeczy go omijają. Robert gratuluje. Mam nadzieję, że będę miał okazję uczestniczyć w "nabijaniu na pal" przy okazji zdobywania kesza. Pozdrawiam.

Posted (edited)

Są to wszystkie kombinacje trudności zadanie D / Teren T.

Daje to macierz "matrix" w ilości kombinacji 81.

Ja wejdziesz w swoim profilu na GC w statystyki to masz tam taką tabelkę pod pozycją Difficulty and Terrain of Caches I've Found lub Trudność zadania i terenu znalezionych przeze mnie skrytek - w zależności jaki język masz ustawiony - i to jest właśnie to.

Edited by longmen76
Posted

Są to wszystkie kombinacje trudności zadanie D / Teren T.

aaa wszystkie możliwe

No i skąd ja mam wytrzasnąć ekstremalnie łatwą skrzynkę w ekstremalnie trudnym terenie? Jest ktoś kto oznaczy np skrzynkę na szczycie drzewa jako zadanie-łatwe? :P