+mpark Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Ninejszym gratuluję ukończenia upragnionego Matrixa! TOCZYGROSZKU chylę czoła za upór. Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Dziękuję raz jeszcze, i za gratulacje i za te wszystkie skrytki, które pozakładaliście, i za odległe wspólne wyjazdy, które z niektórymi z Was odbyłem w pogoni za matrixem. Upajam się aktualnie resztką matrixa: Bardziej jednak niż matrix i badże cieszy mnie atmosfera, jaka panowała podczas dzisiejszego eventu. Kto nie był niech poczyta, popatrzy i pozazdrości: Tajemnica poliszynela Quote Link to comment
+Murazor Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Byłem i gratulowałem osobiście, a kto nie był, niech żałuje. Quote Link to comment
+VladMordock Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Serdecznie gratulacje Toczyroszku! Mam nadzieję, że po zdobyciu matrix-a oraz "wykoszeniu" iluś tam jeszcze FTF'ów nie przejdziesz na geo-emeryturę, o której kiedyś od Ciebie słyszałem. Szkoda byłoby już nie zobaczyć kolejnych skrytek Twojego autorstwa na mapie Krakowa. PS. Event pontonowy mnie niestety - z przyczyn "osobistych" - ominął, czego po przeglądnięciu zdjęć jeszcze bardziej żałuję... Quote Link to comment
+wantsky Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Szacun i gratulacje! Quote Link to comment
+soolash Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 To jest prawdziwe COŚ!!! Wielkie gratulacje. Co teraz będziesz toczył? :-) Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Serdecznie gratulacje Toczyroszku! Mam nadzieję, że po zdobyciu matrix-a oraz "wykoszeniu" iluś tam jeszcze FTF'ów nie przejdziesz na geo-emeryturę, o której kiedyś od Ciebie słyszałem. Szkoda byłoby już nie zobaczyć kolejnych skrytek Twojego autorstwa na mapie Krakowa. Przyłączam się do gratulacji... a co do geo-emerytury, to od kilku miesiecy abdul65 tez ja ogłasza,że już wkrótce... na szczęście tylko ogłasza! Quote Link to comment
sadekgorzno Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Podziwiam i gratuluję Quote Link to comment
+abdul65 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Toczygroszku, Serdecznie gratuluję "dobrze wykonanej nikomu nie potrzebnej roboty"! - MATRIX to jest już COŚ! Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Fajna jest zawartość linka widocznego na flaszce Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Co teraz będziesz toczył? :-) Niedawno Spider mi powiedział, że "są rzeczy ważniejsze niż geocaching". Żartowniś z niego Cele zawsze są. Pierwszym było zdobycie 1000 znalezień. Kolejnym uzyskanie znalezienia dla każdego dnia w roku. Potem matrix. Teraz moim celem jest zdobycie złoto-czarnego pasa Poza tym jest mnóstwo mniejszych celów - niektóre ze względów strategicznych są niejawne. Np. przeserwisować wszystkie moje nieaktywne skrytki Quote Link to comment
+lowca Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Gratulacje - nie lada osiągnięcie Quote Link to comment
+Plomba Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Zbieram się do zamówienia partii towaru z USA i jeśli jesteś zainteresowany, to mogę ściągnąć Matrix'a Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Nie dziękuję. Nagroda od Holdasa była wystarczająca Quote Link to comment
+Plomba Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Nie dziękuję. Nagroda od Holdasa była wystarczająca hehe... no, żałuję tylko, że mnie tam nie było, może bym się załapał na łyka... Quote Link to comment
+hanbei Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Z rozmachem to zakończyłeś Cons, Chłopaku! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Poza tym jest mnóstwo mniejszych celów - niektóre ze względów strategicznych są niejawne. Np. przeserwisować wszystkie moje nieaktywne skrytki A serwis jest czasami najbardziej wymagający, wiemy, wiemy... Quote Link to comment
+Scout_RB Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Jeszcze matrix FTF-ów zostaje Quote Link to comment
+dadoskawina Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 I matrix założeń. Tyle, że za to nie ma ani badża, ani pasa... Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 I matrix założeń. Tyle, że za to nie ma ani badża, ani pasa... A nie mozna czegoś tak... bezinteresownie... , bez wizji czegoś w klapie, choćby wirtualnej..... Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 A nie mozna czegoś tak... bezinteresownie... , bez wizji czegoś w klapie, choćby wirtualnej..... Nie można Quote Link to comment
u810 Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Profile niektórych łowców statystyk nieodparcie kojarzą mi się z ruskimi generałami Quote Link to comment
+Scout_RB Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Ruscy to "pikusie" przy koreańskich Quote Link to comment
+Murazor Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Ci koreańscy mają swoje badże znacznie lepiej zorganizowane. Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Ale mają tylko srebrne i złote. Żadnego gemstona Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Ale mają tylko srebrne i złote. Żadnego gemstona A na plecach. who knows... Quote Link to comment
+Pelpolek Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 My tu gadu, gadu a kolega dr_jeep po cichutku również zrobił matrix'a. Nie omieszkałem mu już pogratulować osobiście. Nie ukrywam, że mnie to trochę poruszyło, bo szykowaliśmy się z bogobigiem na zajęcie 2 miejsca. Pozdrawiam. Quote Link to comment
+longmen76 Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Gratulacje dla Dr_Jeepa. Zrobiłeś to w mistrzowskim stylu. Było czystą przyjemnością brać udział w tych decydujących momentach i najtrudniejszych skrytkach. Pozdrawiam Cię. Quote Link to comment
+Dr_Jeep Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Dziękuję, długo myślałem, jak się będę czuł i w jaki sposób pogratuluję Pelpolkowi, jak to on będzie pierwszy a nie ja. Zrobił to w bardzo podobny sposób jak ja sobie wyobraziłem ze to zrobię. Poczułem ciepło słuchając słów brodacza, którego dobrze znam - dzięki Leszek. To była najbardziej wariacka końcówka roku, Sylwester i Nowy Rok w moim życiu. Cieszę się że dzisiaj Krzoszowi skończył się urlop i musiał wrócić do siebie, bo byśmy się chyba zakeszowali na śmierć. Również jest też rzecz z której się nie cieszę w kontekście końca urlopu Krzosza. Natomiast myślę, że najbliższe godziny przyniosą największe zaskoczenie w historii Polskiego geocachingu. Quote Link to comment
+dadoskawina Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Faktycznie, jestem zaskoczony Gratulacje i dla zdobywcy drugiego i dla zdobywcy trzeciego miejsca! Quote Link to comment
toczygroszek Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Natomiast myślę, że najbliższe godziny przyniosą największe zaskoczenie w historii Polskiego geocachingu. Okaże się, że Galician to Dadoskawina. Quote Link to comment
+dadoskawina Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Okaże się, że Galician to Dadoskawina. W tym tygodniu. W ubiegłym był nim Toczygroszek. A za tydzień... (nie, nie zdradzę) Quote Link to comment
toczygroszek Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Doszły mnie słuchy że Galicianem jest Silesian... Quote Link to comment
bezsenna Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Pierwszy czy ostatni... podjęcie matrixa jest trudnym zadaniem. Gratuluję więc wszystkim co już zdobyli i na przyszłość tym co zdobędą. Też myślę, że Silesian jest Galicjanem. To był chwyt marketingowy ze zmianą nazwy coby Małopolskę trochę podrażnić Quote Link to comment
+longmen76 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Miło mi pogratulować koledze KRZOSZ-owi zdobycia szóstego matrixa w Polsce. Moja radość jest tym większa, że miałem przyjemność być zaproszony do grona keszerów uczestniczących w tym wydarzeniu. Jeszcze raz gratuluję Robert i trzymam kciuki za realizację twoich pomysłów. Myślę, że dzięki takim osobom jak Ty geocaching w Polsce będzie wspinał się tylko na wyższe poziomy. A jutro mam nadzieję, że będę składał gratulację następnej osobie. Pozdrawiam ciepło. Quote Link to comment
+Dr_Jeep Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Gratulacje dla Krzosza. Chłopaki, wielkie dzięki za wsparcie przy moim - bez Was robiłbym go nie wiem jak długo. Ale jeszcze większe za wczoraj - właśnie loguje się pierwszy kobiecy matriks w Polsce. Podobnie jak lekarze - robimy teraz "dwójkę" Quote Link to comment
+longmen76 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Wielkie gratulacje dla koleżanki FroggyTheGirl za skompletowanie matrixa. Tym większe uznanie się należy, że to pierwszy matrix w Polsce zrobiony przez kobietę. W tym wypadku nie ominęła mnie również przyjemność podziwiania zmagań koleżanki z podejmowaniem skrytek. Wczorajszego dnia nie zapomnę do końca życia - przejechane 750km i 19 godzin zmagań ze skrytkami, śnieżną pogodą, mrozem -17stC z wiatrem i jazdą po górskich zaśnieżonych serpentynach. A już o wilkach i niedźwiedziach w lesie o po 21-szej wolę nie wspominać Jeszcze raz gratuluję. ps - wypocznij, bo teraz będzie już tylko trudniej Quote Link to comment
toczygroszek Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 A ja wiem, po co Wam ten matrix tak grupowo. Staniecie teraz jeden na drugiego i ta osoba na samej górze sięgnie ręką po "Matrix Challenge Cache" Gratulacje - Kurdwanów i Wieliczka rządzi Quote Link to comment
+Scout_RB Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) Kurdwanów i Wieliczka rządzi To ci dopiero dyfuzja innowacji! Edited January 27, 2014 by Scout_RB Quote Link to comment
+grzesztof Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Jest męski matrix, jest kobiecy. Teraz chyba czas na zdobycie zimowego matrixa. Liczą się do niego tylko kesze zdobyte między 22 grudnia a 21 marca ;-) Quote Link to comment
+Scout_RB Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Matrixów jest co nie miara! Jest tradycyjny, multi, zagadkowy, eventowy... mikro, regular i large... zimowy, wiosenny letni i jesienny matrix założeń matrixy wojewódzkie no i matrix FTFów tak więc wszystkie Hieny, Szakale, Gepardy i inne Kapibary nie prędko spoczną na laurach Quote Link to comment
+Pelpolek Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 No ruszy się człowiek na chwilę z kraju a tu takie rzeczy go omijają. Robert gratuluje. Mam nadzieję, że będę miał okazję uczestniczyć w "nabijaniu na pal" przy okazji zdobywania kesza. Pozdrawiam. Quote Link to comment
+Dr_Jeep Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Leszek, widziałem te trzy virtuale w Chinach :-) Zazdraszczam Teraz to chyba na dzień dobry będę mówił do ciebie "Ni hao!" Pozdr A Quote Link to comment
+Murazor Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Teraz to chyba na dzień dobry będę mówił do ciebie "Ni hao!" Tylko mu nie mów "Nie ma za co", bo po chińsku to obelga... Quote Link to comment
+Pelpolek Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Nie powiem. Powiem "I'll be back". Quote Link to comment
+GeoLog81 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Czy ktoś mógłby wyjaśnić, co to jest ten D/C Matrix? Nigdzie nie mogę tego znaleźć Quote Link to comment
+longmen76 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 (edited) Są to wszystkie kombinacje trudności zadanie D / Teren T. Daje to macierz "matrix" w ilości kombinacji 81. Ja wejdziesz w swoim profilu na GC w statystyki to masz tam taką tabelkę pod pozycją Difficulty and Terrain of Caches I've Found lub Trudność zadania i terenu znalezionych przeze mnie skrytek - w zależności jaki język masz ustawiony - i to jest właśnie to. Edited April 15, 2014 by longmen76 Quote Link to comment
+GeoLog81 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Są to wszystkie kombinacje trudności zadanie D / Teren T. aaa wszystkie możliwe No i skąd ja mam wytrzasnąć ekstremalnie łatwą skrzynkę w ekstremalnie trudnym terenie? Jest ktoś kto oznaczy np skrzynkę na szczycie drzewa jako zadanie-łatwe? Quote Link to comment
Recommended Posts