Jump to content

Massaal loggen van caches op 1 dag


spockske
Followers 1

Recommended Posts

Wat zijn jullie bedenkingen bij het antwoord van GS n.a.v. onderstaande vraag aan hen. Het is niet de bedoeling om hier een debat over pro en contra statistieken en/of trails op te starten.

 

Een tijd geleden ging ik een uitdaging aan om zoveel mogelijk caches op één dag te loggen. Om het niet saai te houden kozen we voor een trail langs een mooie streek en langs kanalen in Frankrijk. Noch voor zonsopgang begonnen we er aan en de laatste werd na 21 uur gevonden. 231 caches op de teller. Wij vonden het alvast leuk. En dan is daar plots die site PROJECT-GC. Even kijken wat dat zoal geeft voor de Belgen? Daar staat Kewiske aan de leiding met 758 caches. En wat lezen we in die 758 logs: "Reeds vroeger gevonden onder naam Lewiske :-)". Lewiske maakt een nieuwe account onder Kewiske en logt zijn 758 caches uit het verleden onder de nieuwe account op 18/12/2011. Een email aan het adres van Kewiske blijft onbeantwoord. Dan GS aangeschreven om te vagen of zij de man tot communicatie kunnen bewegen. Dit is hun antwoord (GS is ontzettend professioneel inzake het beantwoorden van vragen, dus ook wat de snelheid bij het antwoorden betreft):

Hello there!

Thank you for writing in about this. Unfortunately, as this player has not violated Geocaching.com's Terms of Use, there is very little we can do to encourage this player to log these caches on the date he actually found them. Many players do not log the caches they found on the correct days, especially if they are not competing in streaks or other fun (but unofficial) parts of the geocaching game. I am sorry I can't be more help. I hope that this player responds to your requests soon!

Best,

Paige Edmiston

Community Manager

 

Mijn bedenking: verplichten kunnen ze natuurlijk niets maar een mailtje naar die cacher dat zijn gedrag niet wordt gewaardeerd zou toch een minimum kunnen zijn. Voor alle duidelijk, mijn mail aan hem werd verstuurd via zijn GC-account en hij was toen nog actief.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 1
×
×
  • Create New...