+torzec Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Na geocachowej mapie można podejrzeć sobie skrzynki z TB. Okazuje się jednak, że w wielu przypadkach przedmiotów już tam dawno nie ma. Potwierdzają to kolejni poszukiwacze. Czy jest jakaś możliwość "przeczyszczenia" map z zaginionych przedmiotów podróżnych? Quote
+Spider Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Właściciel skrytki, w której jest nieistniejący TB ma możliwość oznaczenia przedmiotu jako zaginionego - wtedy zniknie on ze skrytki. Quote
+Murazor Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Ma też taką możliwość właściciel danego przedmiotu podróżnego. Quote
hanysek81 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Ja już raz dałem zaginiony TB w mojej skrytce, na szczęście później się odnalazł. Z moich obserwacji wynika, że większość posiadaczy keszy ma to gdzieś... :/ Quote
u810 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Z moich obserwacji wynika, że większość posiadaczy keszy ma to gdzieś... :/ Przynajmniej raz jestem w większości Quote
Recommended Posts