+sotiris Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Μια υπέροχη εβδομάδα στην όμορφη Σαμοθράκη και διαμονή στο camping. Πραγματικά υπέροχο νησί για τους λάτρεις της φύσης αλλά είχε ένα τεράστιο μειονέκτημα.....ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΡΥΠΤΕΣ! Έχοντας μαζί μου λοιπόν, τα απαραίτητα "κουτάκια", αποφάσισα να το εμπλουτίσω με τρεις νέες κρύπτες τις οποίες έβαλα σε μέρη με τουριστικό ενδιαφέρον...Οι κρύπτες είναι οι εξής: Fonias Tower Gattilusi Fortification Old Watermill Edited August 14, 2013 by sotiris Quote Link to comment
+sotiris Posted August 27, 2013 Author Share Posted August 27, 2013 Η περιοχή της λίμνης Βόλβης και όλου του Στρυμονικού, κάθε καλοκαίρι γεμίζει από τουρίστες. Πήρα λοιπόν την απόφαση να αναδείξω μερικά μέρη αφού η καταγωγή μου κατά το ήμισυ είναι από αυτά τα μέρη. Έκανα μια όμορφη διαδρομή με την μηχανή γύρω από την λίμνη Βόλβη έχοντας ένα σακίδιο γεμάτο με "κουτάκια" που περίμεναν υπομονετικά να κρυφτούν! 6 νέες κρύπτες τοποθετήθηκαν σε μέρη που μου γυάλισαν και η εύρεση τους σε μορφή tour με μηχανή κατά τους θερινούς μήνες, πιστεύω ότι είναι απολαυστική! Οι νέες κρύπτες είναι οι εξής: Platanakia Training Tower Saint Marina Jimilarion/Τζιμηλάρειον Rentina Castle Old Bridge Quote Link to comment
+yiannisp Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ευχαριστούμε για τις νέες κρύπτες. Quote Link to comment
+Spyros P. Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Μπράβο Σωτήρη! Ελπίζω σύντομα να βρω κάποια απ τις κρύπτες σου! Quote Link to comment
Recommended Posts