+Spider Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Jest szansa zdobycia unikalnego typu skrytki: http://coord.info/GC45GGA Ktoś się wybiera? Quote Link to comment
+martin.simek Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) Jest szansa zdobycia unikalnego typu skrytki: http://coord.info/GC45GGA Ktoś się wybiera? Zapraszamy wszystkich k nam do Czech na pierwszy MAZE EUROPE ;-) Edited June 28, 2013 by martin.simek Quote Link to comment
+soolash Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Zapraszamy wszystkich k nam do Czech na pierwszy MAZE EUROPE ;-) Tak to si rozhodně nenechám ujít. Diky! :-) Quote Link to comment
+Murazor Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 I tak na Geocoinfest czas mam od dawna zaklepany... Quote Link to comment
hanysek81 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Doszły mnie słuchy zza południowej granicy (oficjalnie nic w sieci nie znalazłem), że we wrześniu 2014, bodajże w pierwszy weekend czyli 5-7, odbędzie się GPS Maze Europe - Slovakia w Bratysławie i przy tej okazji jakiś Mega Event. Chyba nie tylko ja mam bliżej do stolic innych krajów czyli Pragi, Bratysławy i Wiednia niż do Warszawy, także pewnie ktoś z południowej części kraju będzie się wybierał na spotkanie i keszowanie w "wielkim mieście". Quote Link to comment
toczygroszek Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 To mi się wydaje o tyle dziwne, że na Słowacji nigdy nie odbył się Mega Event Quote Link to comment
+Murazor Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Z drugiej strony już w wakacje zeszłego roku autorzy GPS Maze Europe nosili się z zamiarem zrobienia wystawy na Słowacji: Quote Link to comment
+Murazor Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Wygląda, że się potwierdziło: na stronach CzAGeo stoi jak byk, że 5-7 września 2014 będzie Maze w Bratysławie. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Wygląda, że się potwierdziło: na stronach CzAGeo stoi jak byk, że 5-7 września 2014 będzie Maze w Bratysławie. Miodzio, troche daleko, ale cóż, miłość wymaga poświęceń... Quote Link to comment
+GeoDarco Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Wygląda, że się potwierdziło: na stronach CzAGeo stoi jak byk, że 5-7 września 2014 będzie Maze w Bratysławie. Miodzio, troche daleko, ale cóż, miłość wymaga poświęceń... Pytanie do tych co już próbowali tego rodzaju skrytki. Czy jest to fajna zabawa, czy raczej tylko dodatek do statystyk? Quote Link to comment
+ru.beus Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Wygląda, że się potwierdziło: na stronach CzAGeo stoi jak byk, że 5-7 września 2014 będzie Maze w Bratysławie. Miodzio, troche daleko, ale cóż, miłość wymaga poświęceń... Pytanie do tych co już próbowali tego rodzaju skrytki. Czy jest to fajna zabawa, czy raczej tylko dodatek do statystyk? Maze to wystawa - całkiem ciekawa, ale aby sobie pooglądać na spokojnie, nie może być tłumów. W Pradze, dobrze zrobiłem, że poszedłem sobie ją zobaczyć dzień przed Mega Eventem i to względnie wcześnie, bo dzień później był człowiek na człowieku i gigantyczna kolejka. Warto kupić sobie przewodnik - o ile będzie dostępny, by w domu móc się skupić na tym co nas szczególne zaciekawi. Quote Link to comment
+Murazor Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Tak, wystawa jest ciekawa i warta obejrzenia; widziałem ją dwa razy (w Ołomuńcu i w Pradze) i chętnie zobaczę ją po raz trzeci. Myślę, ze wystawa bratysławska będzie bogatsza w stosunku do praskiej, tak jak praska była bardziej rozwinięta od ołomunieckiej. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Wygląda, że się potwierdziło: na stronach CzAGeo stoi jak byk, że 5-7 września 2014 będzie Maze w Bratysławie. Patrzyłam na eventy w Bratysławie, chyba na razie oficjalnie nie ogłosili?? Quote Link to comment
+Murazor Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Pewnie ogłoszą na pół roku przed imprezą. Quote Link to comment
+ru.beus Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 czekamy na marzec :-) Quote Link to comment
hanysek81 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Słowacki event już jest, Maze pewnie też się za jakiś czas pojawi. http://coord.info/GC4VVVV Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Słowacki event już jest, Maze pewnie też się za jakiś czas pojawi. http://coord.info/GC4VVVV SUPER, bracua Słowcay w odróznieniu od Czechów postarali sie o polski opis! Brawo, chyba ich zaszczycę swoja obecnością ! Quote Link to comment
hanysek81 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Na Słowacji w 3 dni osiągnęli liczbę > 500 "will attend" masakra! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Na Słowacji w 3 dni osiągnęli liczbę > 500 "will attend" masakra! Jak masakra, normalny europejski kraj, z europejską walutą to i wyniki mają... Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Na Słowacji w 3 dni osiągnęli liczbę > 500 "will attend" masakra! Quote Link to comment
+Murazor Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Na Słowacji w 3 dni osiągnęli liczbę > 500 "will attend" masakra! Obiecali nagrody dla pierwszej pięćsetki "Will Attendów". Czechy i Austria o rzut beretem, to nie dziwota, że 500 zebrali, jak jeszcze ogłosili, że będzie Maze i Lab-y. Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Na Słowacji w 3 dni osiągnęli liczbę > 500 "will attend" masakra! Obiecali nagrody dla pierwszej pięćsetki "Will Attendów". Czechy i Austria o rzut beretem, to nie dziwota, że 500 zebrali, jak jeszcze ogłosili, że będzie Maze i Lab-y. Ja mam dostać Byłem numer 437 Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 uote] Ja mam dostać Byłem numer 437 Ty się zawsze Rubi jakoś wkręcisz!!! Gratki! Mam nadziję,że będa nagrody dla tych co zaloguja pierwsi " attended"! Quote Link to comment
Recommended Posts