+Thathanka 11 Posted June 19, 2013 Będą to juz chyba 2 miesiące jak przekazałem do adopcji kolejnego swojego geocache'a. Zniknął on z listy moich skrytyek, ale w podsumowaniu (Total Caches Owned) ciągle widać 17 skrytek, choć córki mi liczyły i mówią, ze powinno być 16. Macie pomysł, jak to zrestować? Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted June 19, 2013 (edited) Robiłem to wielokrotnie i pożądanego efektu brak. Edited June 19, 2013 by Thathanka Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted June 19, 2013 To kolejny pomysł: przejdź do swoich statystyk i je odśwież Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted June 19, 2013 Robiłem także to. Również klikałem w link, który kiedyś tu podawałeś. Może zgłoszę to jako buga? Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted June 19, 2013 Możliwe że to jakiś błąd. Zgłosić nie zaszkodzi Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted June 19, 2013 Ja zapytałem. Admin odpowiedział. To jest bug. Quote Share this post Link to post