+ArizonaSmith Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 http://www.vecernji.hr/zagreb/od-pumpe-vodu-prvog-spomenika-dini-dvorniku-clanak-567067 Evo link na dogadjaj od nedjelje, cak se i ja vidim na slikama. Upoznao sam (konacno) jednog tipa (ima ih 5) od ekipe koja to radi (naime sve sam cacheve do sad postavio s informacijama koje sam nasao na netu), a koji je obecao da ce stavit nesto o geocachingu na svoje stranice, pa da jedni druge reklamiramo. Vidjet cemo sto ce biti od toga, poslao sam mu mail jos u petak, nista od odgovora do danas. Rekao mi je da planiraju jednu pumpu u cast Drazenu Petrovicu, da vidimo i to. Uglavnom steta sto se ova pumpa preklapa s cacheom Britanac (koji je na niti 50m od pumpe), slicno je i sa jednom super pumpom na Zrinjevcu. Nadam se da ce biti novih oslikanih pumpi, sve upucuje da su se malo probudili iz zimskog sna. Quote Link to comment
Matko&Maja Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Nama je ideja o oslikavanju pumpi totalna fora. Na vrlo jednostavan način učiniti sivilo grada puno privlačnijim za prolaznike. A onda geocaching i postavljeni cachevi na tim lokacijama dolaze kao šećer na kraju Svakako treba promovirati jedni druge jer, kao što je jedna profesorica na faksu pričala, bitna je sinergija (zajedništvo ili povezanost u ovom slučaju). Zbog te povezanosti i jedno i drugo (djelovanje Pimp My Pump ekipe te geocaching ekipe) postaje brže prepoznatljivo javnosti, a smatramo da je to u konačnici krajnji cilj. Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Vau! Koliko već puno pumpi ima . Imat ću što obilaziti po Zagrebu . Arizona, samo nastavi tako. A pozdravljam i PmP ekipu neka nastavi pimpati pumpe . Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Ima i nema veze s topicom (neda mi se otvarat jos jedan, poseban, topic) - naletih na ovu stranicu: http://www.mapiranjetresnjevke.com/ Ima puno zanimljivih stvati, a tu su i pumpe. Ajmo Trešnjevčani, hoće li netko nešto postaviti?? Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted November 27, 2013 Author Share Posted November 27, 2013 Evo i novog remek djela PmP-ovaca - Salvador Dali. Idem sutra pogledat kakav se cache može postavit... :-) https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1426128_554932817924949_82063160_n.jpg Quote Link to comment
GCEdo Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Super! Veselim se novom PmP cacheu. Jučer sam dodao dva u svoju kolekciju. Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Arizona, jel možeš u ovaj post staviti popis svih dosadašnjih pumpi koje imaju svoje geocacheve? I kako budu novi geocachevi, tako editiraš post da bude sve na jednom mjestu. Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Zagy, ne znam da li si primjetio, ali u svakom listingu od Pimp my Pump pumpi ima spisak (s linkovima) na sve dosad postavljene cacheve kraj pumpi, a lista je za sada sljedeća: Andy Warhol, Balthazar, Bero Rakun, Camel, Chess, Cibona Tower, Dark Side of the Moon, Darth Vader, Dudu, Earth Day, Forest Pump, Gonzo, Gospon Fulir, Lotrščak, Lou Reed, Love!, Malnar, Mile & Lale, Mondrian, Pac-Man, Picasso, Tennis, The Warriors, Tram 12. U planu su (u raznim stadijima): Dino Dvornik, Salvador Dali, Totem, Tetris. Planovi su moji, te ofarbane pumpe već postoje, Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Zagy, ne znam da li si primjetio, ali u svakom listingu od Pimp my Pump pumpi ima spisak (s linkovima) na sve dosad postavljene cacheve kraj pumpi, a lista je za sada sljedeća: Andy Warhol, Balthazar, Bero Rakun, Camel, Chess, Cibona Tower, Dark Side of the Moon, Darth Vader, Dudu, Earth Day, Forest Pump, Gonzo, Gospon Fulir, Lotrščak, Lou Reed, Love!, Malnar, Mile & Lale, Mondrian, Pac-Man, Picasso, Tennis, The Warriors, Tram 12. U planu su (u raznim stadijima): Dino Dvornik, Salvador Dali, Totem, Tetris. Planovi su moji, te ofarbane pumpe već postoje, Ok! Sad vidim da na svakom cache od pumpi imaš popis svih pumpi sa cachevima. Mislio sam da, kad jednom postaviš listing sa pumpom, više ne mjenjaš listing (i time bi bio popis samo dotadašnjih pumpi) , ali vidim da i na starijim pumpama imaš popis svih cacheva čak i novijih. Tako da, u redu. Hvala na obavijesti! Quote Link to comment
+bGnjip Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 hahaha, jučer sjedim s Arizonom na kavi i kaže on, kako su PmP-ovci najavili još 20-ak pumpi, čim malo ugrije Izgleda da ćemo se morat malo udružit da pokrijemo sve to (naravno uz blagoslov i koordinaciju El P.-a) Quote Link to comment
GCEdo Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Wow, 20-tak novih! Nisam ni znao da je toliko pumpi još preživjelo. A što se tiče udruživanja, može... ako se Arizona slaže Bilo bi baš lijepo sakriti jedan PmP cache Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Upravo sam sam arhivirao jednu pumpu (Tennis). Sve su tamo srušili, i nešto žešće betoniraju, pa nema šanse da cache bude onakav kakav je bio prije (tko je našao, zna). S druge strane bio u scoutingu i našao dobre lokacije za dvije nove pumpe! Ha-haaa! I ako smo već kod outsource-inga, ima jedna nova pumpa koja me uopće ne inspirira. Sve neke obiteljske kuće okolo, a odmah kraj pumpe dvorište od neke babe - socijalnog slučaja, koja me tako izbola pogledom dok sam nevino izviđao teren. Ima ogromni izlog koji gleda odma na pumpu, tako da mislim da je nemoguće (u smislu ako ne želimo privuć pažnju i babe i ostatka susjeda) nešto stavit tamo, fizički bi se još i moglo jer je ograda dobra. Multi, misterija, ako netko hoće, navalite. Pumpa je Tetris, a nalazi se na N 45° 47.528 E 015° 58.657. Last, but not least, danas/sutra će se objaviti Street Art: Močvara cache u blizini, i ostaviti rupu od samo 7-8 metara za ovog ovdje na mjestu gdje je pumpa, ako ne, treba raditi multi/mystery pa ga odvuć negdje dalje. Jest tricky, ali tražili ste, gledajte! Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Malo kasno, ali koga zanima - danas popodnevni PmP party kod Camel pumpe, koja se prefarbava u Bob Marley-a. Malo su uranili s farbanjem, pa sam već snimio kako pumpa izgleda. Još jedno remek djelo, sad treba promijeniti Camel u Bob Marley-a. Neću stavljati novi cache (tj. arhivirati stari). Ne vidim kako se ovdje mogu slike ubacivati, pa detalje pogledajte ovdje: https://www.facebook.com/events/692109674181842/ Quote Link to comment
Recommended Posts