+heroj_ulice Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 imam nekoliko ljudi koji bi htjeli vidjeti kako izgleda cachirati pa sam razmisljao skupiti ih i malo provesti po cachevima. tour bi izgledao otprilike: 1. uspinjaca 2. trg 3. letterbox 4. multi - street art 5. PIVO + RJEŠAVANJE maksimir mystery 6. maksimir mystery 7. knights of the round table - možda Wherigo 8. a walk in the woods (noćni) e sad 1. prijedlozi na obilazak dobro došli - cilj je dati neki presjek geoccehinga i mogućih lokacija i veličina i tipova 2. imate li koga tko bi bio zainteresiran - mada nisam siguran koliko bi to veliko trebalo biti možda da idemo u više grupa ili nešto 3. jel bi to bilo zgofdno za organizirati event ili samo ovako obilazak ? 4. svi ostali komentari dobrdošli Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Dobra ideja, ali uz, kao sto vele Matko i Maja, neophodni oprez. Naime sjeti se kako je zavrsio Trg Geoparkova na Papuku, nakon sto je moja grupa (s 4 klinca) nasla cache - u roku od 3 sata, cache je nestao. Sto se vjerojatno zbilo jest da se netko od djece isao "hvaliti" prijateljima, kao, gle, ovdje ispod mosta je kutija bla-bla, i onda je netko od tih prijatelja mrknuo kutiju, sa svime sto je bilo unutra. Dakle, ovo sve predlozeno moze, ali s ljudima koje istinski zanima, a ne da vide gdje su skriveni cachevi, rastrube svima poznatima, nakon cega ce kutije nestati, a oni vise nece naci nijedan cache... Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 ekipa koja ce ici zeli vidjeti kako to izgleda i nisu klinci pa ne ocekujem te probleme Quote Link to comment
+bGnjip Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 evo u srijedu sam zapalio jednog tinejdžera i oći mu ko teniske loptice 8) već je skužio jedan u Branimiirovoj al ga nije htio dirat, jer nije znao kako se treba logirat. Pa smo večeras napravili username i mislim da sutra kreće u pohod. Stigo sam mu samo objasnit da morapazit kad vadi box da drugi ne skuže Možda u nedjelju rekrutam još kojeg tinejdžera, a imam i onog frenda što se pojavio u Maksimiru, pa bi mogli na pokazni poligon Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 rečeno i spremno za učiniti. za one koji žele ili imaju nekoga tko bi probao plan je sljedeći: subota, 31.8. skupljanje u 17:00 kod donje stanice uspinjače. idemo po uspinjaču, pa trg, pa TB hotel, pa streetart - multi. dalje se dogovorimo gdje ćemo na pivo i riječiti maksimir mystery pa idemo po to, po viteze i na kraju po noćni. znate već što treba ponijeti pa da im kažete (sjetite se lampi za noćni ). tko od vas hoće ići družiti se, a tko ima zainteresiranih? ja trenutno imam dvoje sigurnih, dvoje vjerojatnih, a još se raspitujem pitanja, prijedlozi? Quote Link to comment
+HR_s00va Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 ...ajd vidjet' će mo do tries'prvog...dobra inicijativa, sviđa mi se, BRAVO! Hmm, a da ne bi sve ostalo samo na pohvalamo, jedna ideja: Idemo napraviti od Bundeka poligon za početnički geocaching, imamo mjesta od Mosta Slobode pa sve do Mosta Mladosti, a pokraj hipodroma uz nasip i sve do Savskog/Jadranskog mosta, sve stane tamo, traditional, multi, unknown, noćni, svašta...namjenske kutije i nosači, maskirano u kučice/hranilice za ptice i sl... ...treba vidjeti do kuda je došlo ono sa osnivanjem udruge, pa kroz udrugu tražiti do Gradonačelnika da u sklopu novog aquacity-ja implementiramo i ovaj projekt. Igramo na karte, turizam, zanimacija, nja, nja, sve kaj možemo... Quote Link to comment
katarina379 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Super ideja, imam ja možda jednu manju ekipu. Pitat ću ih pa se čujemo Quote Link to comment
+bGnjip Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 vjerovatno ću imat 1-2 kandidata, ako ne budem morao biti taj vikend na drugom mjestu Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted August 26, 2013 Author Share Posted August 26, 2013 pa posalji ih popit cemo mi pivo i bez tebe Quote Link to comment
+HR_s00va Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 ...HEHE, sigurno si mislio: Popit ćemo IM pivo, Mi bez tebe Quote Link to comment
katarina379 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Da li je ovo sigurno, sastanak u 17h kod uspinjače? Nisam sigurna da li ću ja doći ali vam šaljem dvojicu zainteresiranih pa da ih krivo ne uputim. I šta da ponesu osim GPS-a i dobre volje? I da li je netko provjerio Uspinjaču? Po logovima izgleda da cache nije tamo. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted August 31, 2013 Author Share Posted August 31, 2013 1. je sigurno je 2. lampe kao svjetiljke, baterije... idemo po nocni 3. dogovorio sam s Arizonom da cu replaceati uspinjacu ako ima jos kakvih pitanja, tu sam... ps imat cu training bombsquads majicu pa ce me se lako prepoznati Quote Link to comment
+HR_s00va Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 ..je, da, prepoznat' će te i čistačica iz garaže Tušakanac i HR_bomb-squad Quote Link to comment
Recommended Posts