Jump to content

Newbie (event)


heroj_ulice

Recommended Posts

imam nekoliko ljudi koji bi htjeli vidjeti kako izgleda cachirati pa sam razmisljao skupiti ih i malo provesti po cachevima. tour bi izgledao otprilike:

1. uspinjaca

2. trg

3. letterbox

4. multi - street art

5. PIVO + RJEŠAVANJE maksimir mystery

6. maksimir mystery

7. knights of the round table

- možda Wherigo

8. a walk in the woods (noćni)

 

e sad :)

1. prijedlozi na obilazak dobro došli - cilj je dati neki presjek geoccehinga i mogućih lokacija i veličina i tipova

2. imate li koga tko bi bio zainteresiran - mada nisam siguran koliko bi to veliko trebalo biti možda da idemo u više grupa ili nešto

3. jel bi to bilo zgofdno za organizirati event ili samo ovako obilazak :)?

4. svi ostali komentari dobrdošli ;)

Link to comment

Dobra ideja, ali uz, kao sto vele Matko i Maja, neophodni oprez. Naime sjeti se kako je zavrsio Trg Geoparkova na Papuku, nakon sto je moja grupa (s 4 klinca) nasla cache - u roku od 3 sata, cache je nestao. Sto se vjerojatno zbilo jest da se netko od djece isao "hvaliti" prijateljima, kao, gle, ovdje ispod mosta je kutija bla-bla, i onda je netko od tih prijatelja mrknuo kutiju, sa svime sto je bilo unutra.

Dakle, ovo sve predlozeno moze, ali s ljudima koje istinski zanima, a ne da vide gdje su skriveni cachevi, rastrube svima poznatima, nakon cega ce kutije nestati, a oni vise nece naci nijedan cache...

Link to comment

evo u srijedu sam zapalio jednog tinejdžera i oći mu ko teniske loptice 8) već je skužio jedan u Branimiirovoj al ga nije htio dirat, jer nije znao kako se treba logirat. Pa smo večeras napravili username i mislim da sutra kreće u pohod. Stigo sam mu samo objasnit da morapazit kad vadi box da drugi ne skuže ;)

Možda u nedjelju rekrutam još kojeg tinejdžera, a imam i onog frenda što se pojavio u Maksimiru, pa bi mogli na pokazni poligon ;)

Link to comment

rečeno i spremno za učiniti. za one koji žele ili imaju nekoga tko bi probao plan je sljedeći:

subota, 31.8. skupljanje u 17:00 kod donje stanice uspinjače. idemo po uspinjaču, pa trg, pa TB hotel, pa streetart - multi. dalje se dogovorimo gdje ćemo na pivo i riječiti maksimir mystery pa idemo po to, po viteze i na kraju po noćni. znate već što treba ponijeti pa da im kažete (sjetite se lampi za noćni :)).

tko od vas hoće ići družiti se, a tko ima zainteresiranih? ja trenutno imam dvoje sigurnih, dvoje vjerojatnih, a još se raspitujem :)

pitanja, prijedlozi?

Link to comment

...ajd vidjet' će mo do tries'prvog...dobra inicijativa, sviđa mi se, BRAVO!

Hmm, a da ne bi sve ostalo samo na pohvalamo, jedna ideja:

Idemo napraviti od Bundeka poligon za početnički geocaching, imamo mjesta od Mosta Slobode pa sve do Mosta Mladosti, a pokraj hipodroma uz nasip i sve do Savskog/Jadranskog mosta, sve stane tamo, traditional, multi, unknown, noćni, svašta...namjenske kutije i nosači, maskirano u kučice/hranilice za ptice i sl...

...treba vidjeti do kuda je došlo ono sa osnivanjem udruge, pa kroz udrugu tražiti do Gradonačelnika da u sklopu novog aquacity-ja implementiramo i ovaj projekt. Igramo na karte, turizam, zanimacija, nja, nja, sve kaj možemo...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...