Jump to content

6000

soolash

Recommended Posts

Posted

Pamiętam, jak nazwałem 900 znalezień kosmicznym wynikiem. Fakt, trochę czasu minęło. Ogłaszam zatem, że kosmonauci osiągnęli już 6k znalezień.

Wilku, wielkie gratki!

Posted

Pamiętam, jak nazwałem 900 znalezień kosmicznym wynikiem. Fakt, trochę czasu minęło. Ogłaszam zatem, że kosmonauci osiągnęli już 6k znalezień.

Wilku, wielkie gratki!

Przyłaczam sie gratulacji- w oczekiwaniu na jubileuszowy event na Podlasiu... :rolleyes:

Posted

Już za chwileczkę, już za momencik przyjdzie mi "buszować" w rodzinnych stronach Wilka :-) - i nie Amerykę mam na myśli... Czekają tam na mnie kesze jego autorstwa, z czego się niezmiernie cieszę. Wilku, pomyślę o Tobie na Podhalu :-).

Posted

Wantsky, ja wybieram sie na Podhale, nie Kurpie :). Lomze juz mam w duzym procencie przeszukana :) i przyznaje, ze to fajne rejony.

Teraz czas na male co nieco, ktore Wilku zostawil na gorkach :). Mam nadzieje, ze sniegi szybko zejda...

Posted

(Jasnowidz jaki? :blink: Mam zalogowane dopiero 5999...)

A serio: bardzo dziękuję. Teraz trzeba będzie się postarać, by znalezienia z Polski nadrobiły te z Danii. No i poczekać, jak Dado zaloguje swoje wojaże, żeby wiedzieć, czego jemu należy gratulować...

Posted

Brakuje jednej ale nie będę przecież odświeżał co chwilę Twojego profilu. Gratulacje. Podziwiam za to co robicie razem z szanowną małżonką.

Gratuluję serdecznie.

Posted

Uff... Z Danii, póki co, 1747. Zostały mi jeszcze erfy, challenge, wirtuale i webcam. Niedużo, ale tu już indywidualnie na każdy log trzeba poświęcić więcej czasu. To już nie dzis...

A co do łącznej liczby, to dużo nadrobiłem już po powrocie do kraju.

Za gratulacje dziękuję.

PS. Jak się rąbnąłem z datą przy zbiorowym logowaniu, to można to jakoś poprawić, też zbiorowo?

Posted

No wreszcie Dado zalogował. Spodziewałem się bardzo dobrego wyniku, ale nie aż takiego.

No cóż, ja tam bym się dziwił wtedy, gdyby dadoskawina nie osiągnął 6000 do końca lipca. Gratuluję.