+feregios Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Από πού αγοράζετε (εάν) καλούδια της Grounspeak; Ας προτείνουμε εδώ διάφορα μαγαζιά που μας εξυπηρετούν ή που πρέπει να αποφεύγουμε. Και για να ξεκινήσω.... Αγόρασα το πρώτο μου Dog Tag Travel Bug από το http://www.pulse72geocaching.co.uk/ Κόστος 5,2 £ + 2,49 £ μεταφορικά (σύνολο περίπου 9 ευρώ) Η παραγγελία δόθηκε Δευτέρα 25/2 , έγινε dispatched 26/2 και το παρέλαβα στο σπίτι Δευτέρα πρωί πρωί 4/3 δηλ σε μια εβδομάδα ακριβώς. Γενικά ευχαριστημένος και μάλλον θα το προτιμήσω ξανά. Quote
+Mimhs.gr Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Απλα τσεκ για το reply & view counter. 2 views θα επρεπε να τα εχει καταγραψει. Εκτος κι' αν εχει πιασει το οριο και καηκε ... Quote
+feregios Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Μόλις έκανες ποστ "ξεκόλησε" εβαλε 2 ποστ και 93 views. Άρα είναι ψιλο-Bug. Quote
+OMILOS Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Μόλις έχω φτιάξη το δικό μας BEAUTIFUL ΚΡΗΤΗ Geocoins. Τσεκ στο Geocrete blog μας. .Όποτε γύριζε πίσω Γιώργος (Omilos half) από Geocaching διήμερο να γράψει πιο “καταλαβιστικα”. Quote
+OMILOS Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Καλημέρα σε όλους. Η σύζυγος μου έχει φτιάξει ένα geocoin με την ονομασία " Όμορφη Κρήτη". Είναι ένα geocoin με φωτογραφίες από όμορφα σημεία της Κρήτης που έχουν και κρύπτες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το blog μας. Το κάθε ένα μας στοιχίζει 5 ευρώ. Ο καθένας μπορεί να δώσει όσα χρήματα θέλει και παρόλο που είναι πολύ πιο φθηνό από αυτά που πουλάνε στο εξωτερικό στην Ελλάδα με την κρίση ακόμη και αυτά φαίνονται πολλά. Quote
Recommended Posts