Jump to content

St. Ladislaus festival


Dr Zagy

Recommended Posts

Iz bliskih izvora sam dobio podatke da će u Szekszardu, gradu nekih stotinjak kilometara sjeverno od Osijeka, biti geocaching festival tj event koji će se održati od 28. do 30.6. ove godine. Event još nije objavljen na internetu niti znam kad će se objaviti, ali informacije su iz prve ruke. Planira se nešto u stilu 24 satne utrke sa stotinu novih cacheva. Za mene je to samo 100 km pa ću vjerojatno ići. :)

Da li bi se netko pridružio da bude zanimljivije? :rolleyes:

Kad saznam više informacija, napisat ću. :P

Link to comment

Mi smo jučer u geocachingu u Baji (Mađarska) iz prve ruke saznali o ovom eventu. Prilažemo i slike posjetnice od Alisca cacher cluba koji organiziraju event.

 

Prednja strana posjetnice:

Posjetnica%20%28prednja%29.jpg?attachauth=ANoY7crLNdzlQh_QxjV_d-WEGz9ap8k1O81lJuaMtlYMf2ZHTNa96ZTrRSJcubLvicht46oh7fSrIMG7wZcLppBBUkxrue4HAW3HzEMv4kXqdZJroRDIA8R8FXGa9s4qTMjqybqa9_A5UNim5SVQA2YpdM8bcaWkqzaJ0TxpVOD-bo5MEsOePuvebT24ny14s5amCGNbQTfBYfD8FipYZZadNRyOe3fo7tmg6wxi5FMLpnIow38GbB-bsxHjwciWiin9gdeBwYNW&attredirects=0

 

Stražnja strana posjetnice:

Posjetnica%20%28stra%C5%BEnja%29.jpg?attachauth=ANoY7couLjYg4X6BfRdrfzMWnFkJhRrZB4ctEv-4kzAD9ZPnBF1_WO7wvRi-h_wVQolRvIVtMATPDuG6HWmcGAXQR9iO8u4MmoHzf_t2amXVcj0U4M1kWCL0EK4ARyZyIQzduhIgKoBSNi6fXAkPLhZt5TC2rR1aybs1SpX78ijgR4mYnumz3Tj8Vw3jxTrKTlnTNvjhS5L9mfW2ZVRq9-6kpGmgk-6fhEO0NbNhlG6_yz_7CT4tfBVFKqRs3AYxkr0Id-I-DuK0QuBcphQG9odNDuQldcYk4w%3D%3D&attredirects=0

 

Hoćemo li mi ići ovisi da li ćemo biti slobodni tih datuma i naravno hoće li Zagy biti slobodan, jer bez njega cjelokupan doživljaj nije potpun :)

Link to comment

Na eventu smo bili Zagi zna i ja. Matko i Maja nisu mogli ići jer su imali obaveze tako da smo mi bili predstavnici Hrvatske. Krenuli smo u pola 7 iz Osijeka. Putem smo pronašli nekoliko FTF-ova koji su čekali na nas. Tako da smo malo zakasnili na samo otvaranje eventa i propustili upoznati većinu geocachera. Ekipa iz Alisca cachers cluba se zaista potrudila i postavila čak 384 nova cache. To je bilo postavljeno na granici Szekszarda tj okolo grada. Ukupna dužina je oko 70 km. Tako da se ima šta tražiti cijelo ljeto. Brat i ja smo uspjeli pronaći 9 FTF cacheva. Nije puno, ali nije ni malo jer smo počeli tek u pola 11. Ukupno smo našli oko 30 cacheva. Od materijala smo dobili majice, turističke materijale, vodu za okrijepu i trackable koji ćemo staviti na auto. Event se nastavio i u nedjelju sa CITO eventom, ali mi ipak nismo išli tamo jer smo već bili kući u Osijeku.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...