Sign in to follow this  
Followers 1
mimandpap

Garmin Oregon 550T

7 posts in this topic

Has anyone experienced this problem with their 550T?

I put in freshly re-charged batteries, and even hooked it up to my car adaptor and it does the same thing.

0

Share this post


Link to post

It may help to say what the problem is!

 

OK spotted it. The sub title was not showing on the mobile version of the forums!

Edited by chillypenguin
0

Share this post


Link to post

I suggest removing the micro sd card and then do a hard reset.

 

From an older thread: "Turn off the Oregon, press and hold the upper left corner of the screen and power the unit on. You will eventually be asked if you want to reset user data. If you answer "Yes" the unit will be master reset."

 

A "how to" youtube video

0

Share this post


Link to post

I suggest removing the micro sd card and then do a hard reset.

 

From an older thread: "Turn off the Oregon, press and hold the upper left corner of the screen and power the unit on. You will eventually be asked if you want to reset user data. If you answer "Yes" the unit will be master reset."

 

A "how to" youtube video

Thanks that fixed it.

0

Share this post


Link to post

It may help to say what the problem is!

 

OK spotted it. The sub title was not showing on the mobile version of the forums!

There's a subtitle? Care to share it with us other mobile users?

0

Share this post


Link to post

It may help to say what the problem is!

 

OK spotted it. The sub title was not showing on the mobile version of the forums!

There's a subtitle? Care to share it with us other mobile users?

Sorry the subtitle is GPS shuts off during startup.

0

Share this post


Link to post

My 450 did that a couple weeks ago. Unnerving. Makes you want to have a backup GPSr.

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1