Jump to content

Piknik u Maksimiru


heroj_ulice

Recommended Posts

Pa nije nespretno, nego je izazovno :P Da na malo drugačiji način se animiramo i začinimo Event.

Ali kao što stoji na cache-u to nije obavezno i svi su neovisno o tome pozvani da dođu i zabave se, a mi ćemo također kao i uvijek postaviti par zanimljivih stvari :)

Ideja iza cachea je da ako drugi žele sudjelovati u zabavi da mogu te da se na ovaj način međusobno motiviramo i vidimo kakvih ideja/mjesta/načina izvedbe možemo smisliti na jednom mjestu.

Ukoliko ste iz zagreba onda sami snislite i pronađite mjesto...za kolege izvan zagreba ukoliko neće dolaziti prije toga onda se uvijek možemo dogovoriti za pronaći neko mjesto ukoliko želite pokazati svoje umijeće mysterija ili neobičnih containera i slično.

Za sve druge ovo je još samo jedan običan Event u nizu sa zabavom, pričama, hranom, cugom, smijehom i pokojim cacheom (nadam se ne samo našima). :D

Link to comment

Kako zasad stvari stoje mi ćemo, sa šefom okruga Slavonije (Zagy-em), doći na event :) Naš dolazak ćemo potvrditi i na stranici geocachea kad 100% budemo sigurni da smo u mogućnosti prisustvovati eventu. Jedino mi ne bi postavili geocacheve. Ponijet ćemo kutije raznih veličina i boja, pa i logbook-ove i logsheet-ove ako treba, pa tko hoće nek slobodno postavi geocacheve. Kad bi postavili geocache u Zagrebu, bilo bi nam ga teže održavati, a i ne želimo od nekog geocachera tražiti tu odgovornost. Uostalom smatramo da lijepe lokacije oko Maksimira znaju prvenstveno oni koji žive tamo. No nema veze, ideja vam je super, i jedva čekamo doći i upoznati veselu ekipu iz Zagreba :)

Link to comment

Ekipa evo vam link na naše slike (link). Tu ima slika i prije i poslije eventa da vas to ne zbuni. Sve fotografije, koje su tu, su one koje su uspjele. Fotografije su resize originalnih jer su nam fotografije preko 2Gb što je puno za upload. Ako trebate koju fotografiju, u originalnoj veličini i bez potpisa, pošaljite nam broj fotografije i vaš mail na koji da vam pošaljemo slike. I hvala Maji i Robertu na super eventu :)

Link to comment

Heh, moj cache ima 18 pronalazaka, od toga 6 premium membera. Ali nažalost, još nijedan favorit bod. A baš sam mislio da je dobra ideja. Ali , eto, drugi to ne misle.

Valjda ću ove godine dočekati da mi netko favorizira ovaj cache.

Inače, na eventu je bilo super (osim restorana) i baš me zanima kad će biti slijedeći event u Zagrebu (ali računajte na jedan event u Slavoniji prije toga).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...