Jump to content

Ideja za Riječane / Kvarnerane...


HR_s00va

Recommended Posts

Kako bi bilo da netko od Riječana / Kvarnerana Primoraca organizira neki dobar maskirani event u vrijeme Riječkog ili nekog sličnog karnevala.

Bila bi to jaaako dobra prilika da se vidimo, cachiramo nešto usput i dobro počastimo, ali prije svega da se dogovorimo za ogranak udruge u Rijeci.

Želja mi je da se upoznamo, razmjenimo iskustva (i lovačke/geocacherske priče) i potaknemo malo inicijative.

Nadam se dobrom proljetnom vremenu, tako da možemo i sa mališanima poći na izlet, pa još k' tome maskirani!

Pri biranju mjesta održavanja možebitnog eventa molim vas povedite računa da je dobra i pristupačna, njam, njam, klopa i cuga :)

 

Hvala na ispravci, danas sam opet naučio nešto :)

Edited by HR_s00va
Link to comment

Samo mali ispravak, nismo Kvarnerani, nego Primorci, a ima nas vjerujem i Gorana!

Kao informacija, mala maškarana povorka je 2. veljače (ovu subotu) tako da se ne stignemo organizirati, a velika povorka je 10. veljače (iduća nedjelja).

E sada ne znam je li bitno druženje negdje u riječkom prstenu ili je nužan dolazak u Rijeku u kojoj je na taj dan urnebes (na parkiranje u blizini centra grada možemo zaboraviti)!

Inicijativa je izvrsna pa ako i ne bude vezano uz maškare bilo bi super da se vidimo i upoznamo!

Volio bih da se malo oglasi i ekipa iz Primorsko-goranske županije, čisto da znamo koliko nas ima i tako to!

Link to comment

Slažem se sa idejom. Već je vrijeme da i u Rijeci bude geocaching event. Osobno, mislim da je najbolje vrijeme subota (bilo koja) da se stigne iz Osijeka tamo i nazad za vikend. Bilo bi dobro da to bude kad je neki važniji događaj u Rijeci (ne mora biti karneval). Vrijeme je da stavim nekoliko smajlića i u primorsko-goranskoj županiji.

Pozdrav Primorcima!

Link to comment

event se mora publishat najmanje dva tjedan unaprijed :D tako da ne stignemo ni na veliku povorku... a ako se razmatraju opcije van rijeke (meni je i rijeka sasvim ok :D) meni uvijek fužine padaju na pamet :D

btw. jel možeš zamoliti ekipu iz promotiva da cacheve imenuje u stilu Kvarner XX - opatija i Kvarner XX - pogled s ... bojim se da ću se pogubit jednom kad krenem :D

Link to comment

@heroj ulice

već je to dogovoreno s Promotivom. Svi novo postavljeni kesevi imat ce dodatnu oznaku. Htio je urediti i već postavljene, ali ako sam dobro shvatio problem je oko administriranja već objavljenog.

Drustvo kada ste na proputovanju Rijekom ili u kesiranju javite na mail pa da popijemo pivo.

Pivo i Promotivu što nam izlazi ususret! :rolleyes:

Link to comment

Ovo s naslovima Kvarner cacheva sam mu ja vec poslao mailom kao savjet prije par dana, nikakvog odgovora nisam dobio. Koliko ja znam, naslovi se u listingu cache-a mogu mijenjati kako se hoce, a sad da li na papiricu u cacheu pise "Kvarner Cache 20", ili "Kvarner Cache 20 - Opatijska rivijera" mislim da je manje bitno.

Po meni je najbitnije da netko tko cacheve trazi zna o cemu se (vise-manje) radi u cacheu bez da ga ide otvarat, pa samim tim i to da li ga je nasao ili ne.

Link to comment

Ovo s naslovima Kvarner cacheva sam mu ja vec poslao mailom kao savjet prije par dana, nikakvog odgovora nisam dobio. Koliko ja znam, naslovi se u listingu cache-a mogu mijenjati kako se hoce, a sad da li na papiricu u cacheu pise "Kvarner Cache 20", ili "Kvarner Cache 20 - Opatijska rivijera" mislim da je manje bitno.

Po meni je najbitnije da netko tko cacheve trazi zna o cemu se (vise-manje) radi u cacheu bez da ga ide otvarat, pa samim tim i to da li ga je nasao ili ne.

 

Poštovani,

prije svega se ispričavam što nisam odgovorio na vrijeme, ali sam zato poslušao savjet i nadopunio imena cacheva s približnim lokacijama :)

Još jednom zahvaljujem na sugestiji (vjerujem da će i biti još :) ) i veselim se budućoj suradnji te mogućem susretu na Kvarneru!

Link to comment

Poštovani svi,

riječka ekipa je poprilično razmislila o ideji za organizaciju druženja te slijede preliminarne obavijesti:

1. Mislimo da će Rijeka kao mjesto okupljanja otpasti zbog (kao Riječaninu tesko mi je to priznati) nezanimljivosti i ne baš velikog broja keseva,

2. Razmisljamo o dvije lokacije: Gorski kotar (prepostavljam za veliki dio vas poprilična nepoznanica) što se tiče keševa napunit će ga Promotiv i otok Krk (već sad ima puno keševa)

3. Okvirno vrijeme subota, 16. ili 23. ožujka

4. Ako ste zainteresirani, razmišljamo i o dvodnevnom druženju (mi ćemo isposlovati najbolju moguću cijenu)

5. Uz druženje naš je plan pronaći cca 10-15 keševa

 

E sada za što molimo povratnu informaciju:

1. Ima li uopće zainteresiranih (jedan ili dva dana), ako je dva dana planiramo večeru, noćenje i doručak, do kojeg biste iznosa mozda isli

2. Dolaze li i djeca i koje dobi

3. Što se tiče keseva moraju li biti neotkriveni pa da padne grupni FTF ili...

4. S obzirom da želimo biti što bolji domaćini stalo nam je do vaših povratnih informacija (može i na forum i na PM)

Za sada toliko!

Link to comment

Pa evo da ja prvi odgovorim:

 

Ja sam zainteresiran (jedna osoba), no u principu bi cijenio ako netko nudi prijevoz (naravno, uz obracun svih troskova). Problemi s vlastitim vozilom, da sad ne idem u detalje. Jedan ili dva dana, svejedno, mozda cak i bolje dva dana, da ne bude sve na brzinu. Posto sumnjam da ce troskovi biti kao u Hiltonu, meni je neki normalni trosak OK.

Na Krku sam vec bio prije jedno 2 godine, ali vidim da ima dosta novih cacheva koje nisam nasao, pa mi pase i to. Gorski Kotar mi je tabula rasa sto se cacheva tice. Kako sam ja u principu "gradski" cacher, s relativno malo odlazaka u prirodu, a to mi je zao, i htio bih to promijeniti, mozda je dobro da me ovako netko "prisili" na malo dulju setnju/boravak u prirodi, koja je po mom misljenju bolja od ove na Krku.

Nije mi uopce bitno da bude FTF, meni je glavno da se organizirano maknem od kuce i budem na svjezem zraku uz druzenje, a svaki dodatni cache je dobrodosao.

 

Eto toliko od mene, nadam se da ce se nesto roditi iz ovoga, i jos vaznije, da nas posluzi lijepo vrijeme (posto mi, kao "gradskom" cacheru, gacanje po sumi po kisi i nije na vrhu top liste uzivancija).

Link to comment

Evo da se i ja oglasim kao predstavnik Slavonije :rolleyes: .

Meni bi definitivno bolje odgovarala subota 16. ožujka (zbog prirode radnog vremena). Ako bi bio event samo jedan dan, onda ne bih išao jer mi je predaleki put iz Osijeka za samo jedan dan <_< . Znači, što se mene tiče, bolje 2 dana. Ja bih mogao krenuti već u petak popodne (jer taj petak radim ujutro). Usput bih mogao skrenuti i nekoga povesti iz Zagreba :) . Što se lokacije tiče, više bih volio Gorski Kotar B) , ali može biti i Krk. Vrijeme već sada naručujem da bude lijepo pa zamolite gospodina Zorana Vakulu da stavi sunce na to područje :rolleyes: .

Kad je event, onda treba biti i barem 3-4 novopostavljena geocachea tako da možemo imati grupni FTF.

Dakle, zaključno, subota i nedjelja 16. i 17. ožujka, Gorski Kotar, 3-4 FTF-a, vrijeme sunčano i toplo. Polazak iz Osijeka u petak popodne, eventualno u subotu ujutro.

Link to comment

S obzirom da je ožujak u našem kraju hirovit (u Gorskom kotaru je moguć snijeg, a u Primorju vrlo jaka bura), a i žao mi je da ne dodju heroj i maki, predlažem da okupljanje planiramo u Gorskom kotaru za četvrti ili peti mjesec kada je puno veća vjerojatnost lijepog i suhog vremena (da se Arizona ne smoči :) )

Za keševe ne brinite, serija KVARNER se nastavlja, imat ćemo šta raditi?

Onda s obzirom da ćemo okupljanje prolongirati, stvarno ćemo se morati potruditi da vam svima pruzimo puni dozivljaj Gorskog kotara i primorskog gostoprimstva! ;)

Ne znam koliko inače kesera dolazi na takva okupljanja, ali desetak nas se valjda može okupiti!?

 

Ostajte zdravo!

Link to comment

Svim srcem smo uz Vas, ali u to vrijeme je prekasno za naš dolazak. Naime, putujem, službeno...

Srce me boli, ali morati ću se odreči geocachiranja na nekoliko mjeseci :(

Svima ostalima, jako zavidim...uživajte i sjetite me se uz, recimo, žlahtinu ili nešto slično...

Still have not been there, still not done that, but sometime in a future...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...