Jump to content

Oregon 450 i Premium member pitanje

SiK D. Team

Recommended Posts

Posted

Dragi geokeseri,

molim pomoc. Nabavio sam Garmin Oregon 450 prvenstveno za GC, i kada sam poceo prebacivati keseve s weba primijetio sam da na oregonu nemam spoilere, hintove i logove. Kopao sam po forumima i ako sam dobro shvatio, da bi to bilo vidljivo na Garminu trebam biti premium member. Jesam li u pravu?

Do sada sam kesirao s aplikacijom na iphonu i sve sam imao osim dugog trajanja baterije :(

Hvala na odgovorima!

Posted (edited)

Našao sam link na youtube-u koji ti kaže da moraš biti premium član da skineš sve ostalo što si nabrojao. Kao basic member imaš samo osnovno dakle, bez logova, spoilera i hintova.

Edited by Matko&Maja
Posted

Garmin Oregon 450 košta 2800 kn (pogledao na emmezeta.hr). Godišnja članarina za premium članstvo za geocaching košta 30 dolara (oko 180 kn). Prema tome, ako se netko ozbiljno misli baviti sa gc, nema uopće što razmišljati. Mislim da 180 kn godišnje za taj hobi nije puno. (meni je samo rezervoar goriva preko 200 kn)

Posted

Zna li netko da li ima jeftiniji ili neki sličan gps u svrhu geocachinga?

Ja sam našao da još ima Garmin Oregon 550 za 3400 kn. To mislim da je preskupo. Još sam vidio Garmin Dakota 20 za 2600 kn. Cijena je prihvatljivija, ali uz smanjenu funkcionalnost.

Posted

Mislim da se etrex 30 moze nabaviti u chipoteci po 1700,00 kuna. Ima ga kolega i za geokesing je skroz OK. Ja sam se u početku dvoumio između njega i dakote 20, a onda je zbog cijene uletio oregon 450 (mala razlika u cijeni, a puno veći ekran). U prodavaonici sam i jednog i drugog imao upaljenog i oregon šije dakotu. No, s obzirom na razliku u cijeni, a ako je samo GC u pitanju mislim da je etrex 30 best buy!