+ArizonaSmith Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 jel ju mogu vidjeti i oni bez facea ? Pa probaj npr. kliknut na gornji link, i vidjet što će se dogoditi. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 pa jesam i trazio me login pa pitam jel se moze kako vidjeti, a da covjek nema face Quote Link to comment
+nway Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 mislim da se nemoze, al s pozitivnije strane grupa u 24h postojanja skupila je 15 clanova i nekoliko interesantnih fotki iz Borisove kolekcije. Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 I to bi (15 članova) bojim se bilo to, barem za prvo vrijeme... Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Mogu ja predložiti još nešto ekipe, ali to su povremeni izletnici u geocaching. Ovo mi nije jasno, znači kada imaš grupu direktno predlažeš ljude koje admin odobrava ili ne odobrava, a da se onog kojeg predlažeš "ništa ne pita". Znam za onu foru da neku stranicu možeš predložiti nekome pa ju on prihvati ili ne prihvati. Šta s grupama to funkcionira drugačije. Ne znam jesam li bio jasan Quote Link to comment
+nway Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 I to bi (15 članova) bojim se bilo to, barem za prvo vrijeme... ..sad kad heroj napravi acc, bit će 16 Mogu ja predložiti još nešto ekipe, ali to su povremeni izletnici u geocaching. Ovo mi nije jasno, znači kada imaš grupu direktno predlažeš ljude koje admin odobrava ili ne odobrava, a da se onog kojeg predlažeš "ništa ne pita". Znam za onu foru da neku stranicu možeš predložiti nekome pa ju on prihvati ili ne prihvati. Šta s grupama to funkcionira drugačije. Ne znam jesam li bio jasan ako sam te dobro shvatio, nisam siguran ali kad te netko doda u grupu ti i dalje moraš se složit s time tek onda admin dobiva zahtjev. A svrha grupe je promocija geocachinga, da malo taj hobi proguramo u ljepoj našoj. Sigurno postoje još ljudi kojima bi se ovo jako svidjelo, a neznaju da tako nešto opće postoji. Stoga svi su u grupu dobro došli, što više to bolje! Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 E, to već ima smisla Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 vjerovali ili ne, imamo udrugu a što sad ? imamo još nešto papirologije za riješiti (žiro račun, oib, matični broj, žig i dr.), a vrli elP će i izarabnu ekipu okupiti na sastanku da se dogovorimo za dalje... razmislite malo što bi htjeli rasporaviti i dogovoriti pa kad dodje poziv da to nadopunimo ili bacite ideje ovdje pa da sto bolje krenemo Quote Link to comment
+bGnjip Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Evo ga nova najava za one koji se nađu u ZG http://coord.info/GC59TKT 13.8. u Birtiji u 19h Ako ste za, mogu pomjeriti na sat ranije?? Quote Link to comment
Recommended Posts